Megéri Iphonet az usából behozni?
Ismerősöm fog jönni magyarba amerikából, ha ott megveszi nekem az iphone 11 et, akkor azt tudom magyarba használni? Illetve a garancia is kiterjed ?
500 dollár lenne ott, jóval olcsóbb, mint itthon.
Elsőnek nincs semmi fogalma róla, csak akkor mi a ért ír választ?!
Kérdező:
Megéri, világgarancia is van szóval itthon is tudod garanciáztatni.
Srácok felejtsétek el az amerikába küldözgetős garanciát... már régóta (talán az iPhone 5S óta) világgarancia van az Applenél is. Ha az amcsiból származó telefon letérdel itthon akkor megcsinálják gariban az 5 hivatalos szerviz egyikében*.
Tessenek errefelé olvasgatni:
A hálózattal sincs már probléma, ma már nincs olyan telefon ami csak amerikai hálózatontudna működni.
Magyar nyelv is van mindegyikben - ha ez valakinek prioritás.
Szóval: igen, megéri hozatni amcsiból iPhonet ha valaki így zsebben hazahozza neked.
*
Egy év. Holott az ára alapján a magyar fogy.véd trv. szerint akár 3 év is járhatna. Már persze ha itt veszed, akkor ennyi.
#6: Azt tegyük hozzá, hogy a
* 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet [ [link] ] alapján biztosítandó több éves jótállást,
* illetve a 2013. évi V. törvény [ [link] ] XXIV. Fejezetében kötelezően biztosítandó szavatosságot
a magyar/EU forgalmazónak (akitől vetted a mobilt) kell biztosítania, nem a gyártónak - utóbbi külön, önként vállal jótállást (amit az általad belinkelt cikk is taglal).
7: a fogyasztó szempontjából édesmindegy, hogy ki biztosítja a 3 éves jótállást...
A lényeg, hogy ha ezen belül meghibásodik, akkor ingyen megjavítják neki.
Nekem sem érné meg. Most az, az 5, 10, 20 ezer forint nem oszt, nem szoroz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!