Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen Mobiltelefont tudtok...

Kedd99 kérdése:

Milyen Mobiltelefont tudtok ajánlani hosszabb 3-4ev távra 120 ezer Ft alatt?

Figyelt kérdés
Szerintetek milyen telefonnal járnék legjobban hosszú távra 120 ezer forint alatt. Vagy szolgáltató vagy media markt esetleg euronicsba kéne vegyem Mobil csere program miatt.

2022. jún. 18. 21:09
 1/6 anonim ***** válasza:
25%

Ez engem is érdekelne

Már az összes márkát kipróbáltam az évek alatt, mindegyik szar. A huaweiben és a xiaomiban csalódtam a legnagyobbat.

2022. jún. 18. 21:18
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A52s ennyiért a legjobb talan
2022. jún. 18. 23:15
 3/6 anonim ***** válasza:

Ennyi pénzért valóban a Samsung Galaxy A52s 5G a legjobb! Eleve minőségi márka, ár-érték arányban brutáljó, és a kategória legerősebb processzora van benne! Ráadásul amúgyis a Snapdragon processzoroknak a legjobb a technológiájuk, ezzel évek múltán is gyors és stabil marad a telefon! És bár nem tudom mennyire számít, de kamerában is egész jó, szép képeket csinál!

Viszont a Media Marktban és az Euronicsben is kissé drágább a keretednél, mindkettőben 130 ezerért van, webshopokban 105 ezertől kezdődik legolcsóbban, szolgáltatónál attól függ...

2022. jún. 19. 00:05
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
2-es vagyok azért processzorban nem a legerősebb a kategóriában ott van pl a poco f3 de összességében az a52s 5g a legjobb
2022. jún. 19. 09:24
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Még egy szavazat az A52s 5G-re
2022. jún. 19. 11:27
 6/6 anonim ***** válasza:
A52s 5G, itt ajánlották, megvettem két hete, és nekem egy csoda!:D Előtte A40 volt. 128 ezer Ft-ért vettem az Euronics-ben.
2022. jún. 21. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!