Elhagytam a telefonom mit csináljak?
Figyelt kérdés
elhagytam a telefonom,és meg is találták mivel több csörgetés után nem lehetett hívni és reggel 100% on volt az aksi,úgy hogy nem merülhetett le.
Több mint valószínű fel is törik majd mivel gyenge jelszót használtam,savazzatok nyugodtan, meg is érdemlem.De az érdekelne hogy mit csináljak,mindenhez hozzá fog férni.várom a segítő válaszokat.köszönöm.
2022. jún. 18. 13:12
11/19 A kérdező kommentje:
hogy tudnám megnézni? :)
2022. jún. 18. 15:23
12/19 anonim válasza:
"azt megtudom nézni/visszanézni hogy hol volt utoljára bekapcsolva telefonom?"
Írtam priviben is, de hátha másnak is jól jön:
Goggle maps -> hamburger menü -> YOur Timelines
13/19 anonim válasza:
Egyedül ne menj sehovy ilyen ügyben ilyen helyre, mert könnyen lehet, hogy pénz és telefon nélkül jössz vissza.
14/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ!tudom ha meg lenne a cím teli busszal megyünk :D de még lehet így is benne leszünk a hírekbe.. :D köszönöm a jó tanácsot és az aggódást. :)
2022. jún. 18. 15:41
15/19 A kérdező kommentje:
egy google fiókom van telefonon is és a gépen is azt használom,és a gépen most töröltem az összes előzményt így egyből kérte is a jelszavakat újból,ez gondolom akkor telefonon is így lesz,ugye?
2022. jún. 18. 15:44
16/19 anonim válasza:
ha a böngésző előzményeinek törtlésére gondolsz, akkor az nem érinti a telefonodat. Változtass google giók jelszót és adj meg másik hitelesítési módot, ami független az elhagyott telefontól.
17/19 A kérdező kommentje:
arra gondoltam,de megváltoztattam mindent ahogy írtad,köszönöm a válaszod!
2022. jún. 18. 16:04
18/19 anonim válasza:
Remélem megoldódott mindenen probléma azóta, és semmi rossz se történt
19/19 A kérdező kommentje:
meg!meglett,az udvaron hagytam el :D,köszönöm az érdeklődést! :)
2022. júl. 10. 10:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!