Elhagytam a telefonom mit csináljak?
elhagytam a telefonom,és meg is találták mivel több csörgetés után nem lehetett hívni és reggel 100% on volt az aksi,úgy hogy nem merülhetett le.
Több mint valószínű fel is törik majd mivel gyenge jelszót használtam,savazzatok nyugodtan, meg is érdemlem.De az érdekelne hogy mit csináljak,mindenhez hozzá fog férni.várom a segítő válaszokat.köszönöm.
Előszöris, minden jelszót cserél je, a kétfaktoros hitelesítéseket irányísd másik telefonra. Mobilbankot tiltasd le. Hívd fel az ügyfélszolgálatot.
Vegyél új telefont.
köszönöm.pénzügyimet nem intéztem telefonon.
1-es,és ha netalántán újból kicsörögne?tehát bekapcsolnák akkor mit lehet tenni?
Még az előző vagyok. Van olyan funkció, hogy távolról törölni lehet a telefon adatait. [link]
Ha nem kapcsolták ki persze.
azért gondoltam hogy van értelme mivel lehet nem egyből kapcsolta ki a telefont,már lehet otthon volt mikor ki kapcsolta,és ha kiderülne melyik ház akkor elmennék és egyből felajánlanák egy 10-est ,nem egy nagy összegű telefonra kell gondolni,főleg amilyen leharcolt állapotban van nem lesz neki nagy üzlet jó ha kap érte egy 5000,nekem inkább a rajta lévő,képek,adatok stb a lényeg,nekem többet meg ér mint egy 5-ös.
Ahol gyanítom hogy elhagyhattam ott elég sok kisebbségi él elég rossz körülmények között,úgy hogy szerintem egy 10-est ajánlanák gyors vissza adnák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!