Titeket nem szoktak ilyennel hívogatni?
Hónapok óta néha felhív engem egy számomra ismeretlen szám (mindig más számról). Felveszem mondom, hogy ,,haló tessék” aztán ő is mondja, hogy ,,haló”. Megkérdezem, hogy miben segíthetek és az a válasz, hogy de hát én hívtam. Mondom, most vettem fel a telefont, bejövő hívásom volt. Ő is erősködik, hogy most vette fel.
Előszőr egy öreg ember volt, gondoltam lehet demens vagy valami, így hàt leraktam.
De volt már ugyan ilyen hívásom fiatal nővel meg gyerekkel is, hogy azt állítják, hogy én hívtam őket.
felveszed, bele szólsz:
halló itt az állatkert majomháza, mikor szeretne visszajönni?
Velem nem volt ilyen, de én viszont csináltam ilyeneket, amikor beszabadultam egy telefon szekrénybe, még régen. Telefonkönyvből kinézett számokat konferenciahívásba kapcsoltam, és a haverral majd megszakadtunk a röhögéstől, amikor ugyanígy reagáltak a hívottak mint te.
Mobillal is meg lehet csinálni, lehet hogy a haverjaid ugyanolyan jól szórakoznak ezen a poénon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!