Mást is hivogatnak privát számról?
Üdv!
Ma 13.17-kor volt egy nem fogadott hivasom privát számról,reggel 8.30-kor meg egy pesti szám hivott,biztosítós,de az le van nálam tiltva,csak a listán láttam meg.
Lehetséges,hogy ugyanazok hivogatnak? Mar nagyon kezdem unni( ha látom időben,felveszem,mert tudom,hogy a hatóságok is igy hivjâk fel az embert) Viszont ezekből a telemarketingekből mar nagyon elegem van...
ja. szoktak. volt, hogy előadásról ugrottam fel és kértem elnézést a hívás miatt. pedig csak valami izületekre való szart akartak rámsózni.
azt nem tudjátok véletlenül, hogy hol lehet letiltani a számunkat? és hol lehet tiltani azt, hogy adományos csekkeket küldözgessenek?
amúgy is..honnan tudják a nevemet, a koromat, címemet, a telefonszámomat..?
Állandóan. Nekem már rég le van tiltva, de szoktam nézni a híváslistában és döbbenet, napi 2-3-szor megpróbálják.
Elképzelni nem tudom, mi a frászt akar valami névtelen napi többször.
Köszönöm a válaszokat. Mindig felkapom,ha tudom,mert tudom,hogy a rendőrség,bíróság magánszámos,igy sose tudni.( bar gondolom ők délelőtt keresnének,nem negyed 2-kor..van egy ügy,ambien felperes vagyok,de sose hivogattak telon)
Viszont mar kétszer jártam úgy,hogy közvélemény kutatás volt,meg marketinges sz@rság,és mar nagyon kezdem unni. Azt se tudom,honnan szedik eli a számomat...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!