Külfüli számokról hivogatnak mostanában ez miért lehet és honnan tudhatják a számom?
A telefonszámodat vagy random hívják fel, vagy egy feltört weboldal adatbázisából nyerik ki.
Arra utaznak ezek a csalók, hogy ha csomó random számot hívnak akkor valaki úgyis visszahívja őket gyanútlanul, ilyenkor pedig egy csomót leemelnek az egyenlegedről.
"Köszi a hasznos választ,remélem hívnak majd téged is és akkor vedd fel éa utána írd le ide hogy mi volt.:)"
Engem is szoktak hívogatni külföldi számokról, nem is mindig tudom, hogy éppen ki az. Eddig mindig fontos ügyben kerestek, valóban engem, és nem random pénzlenyúlók, hanem ügyfelek.
"honnan tudhatják a számom?"
Mi nem tudjuk, hogy te milyen oldalakon adtad ki a telefonszámodat (és "elhisszük", hogy semmilyennek), milyen adatlopó alkalmazásokat használsz (azt is "elhisszük", hogy semmilyet), és azt sem tudjuk, hogy milyen mostazonnalklikkeljide linkekre szoktál nyomkodni (szintén "elhisszük", hogy semmilyenre).
Nos, hogy pontosan melyik igaz a fentiek közül, nem tudom. De általában nem randomra hívogatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!