Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Xiaomi Redmi Note 11, ha...

Xiaomi Redmi Note 11, ha lecserélem a gyári rendszert egy custom rom-ra, az a garancia vesztésével jár?

Figyelt kérdés

Olvastam valahol, hogy Xiaomi telefonoknál ez engedélyezett. Nem szeretném a garanciát elveszíteni, de rájöttem, hogy a MIUI elég instabil.

Az előző telefonom is Xiaomi, arra ráfogtam, hogy azért szar, mert régi, custom rom megoldott egy csomó problémát. Jelenleg a Redmi Note 11-em gyakrabban lefagy, mint az. Gyorsabb, de gyakrabban vannak lefagyás problémák. Van hogy szimplán elindítom a kamera appot, és mire fotóznék, nem reagál semmire, lefagy.

2022. jún. 12. 23:31
 1/6 Lájsz ***** válasza:
A készülék gyári szoftverének bárminemű módosítása,illetve nem csak a custom rom felrakása,hanem egy szimpla rootolás is a garancia elvesztésével jár minden minden telefon esetében. Amire te gondolsz az a bootloadert feloldása a xiaominál,ha van fiókod ezt engedélyezi a xiaomi,persze csak a hivatalos programjuk keresztül. Szimplán bootloadert nyitni viszont ha nem teszel fel custom romot vagy nem rootolsz, nem igazán van értelme.
2022. jún. 14. 07:08
 2/6 Lájsz ***** válasza:
Bocsi a helyesírási hibákért, telóról írtam... 😁
2022. jún. 14. 07:11
 3/6 A kérdező kommentje:

Oké, kösznöm szépen a válaszokat!

Tehát lehet bootloadert nyitni, de igazából az gondolom akkor csak arra a célra, hogy újratelepítsem, vagy manuálisan frissítsem a gyári rendszerét.

2022. jún. 20. 16:33
 4/6 A kérdező kommentje:
választ* :'D
2022. jún. 20. 16:34
 5/6 Lájsz ***** válasza:
A frissítéshez,a készülék újraszoftverezéséhez nincs szükség a bootloader nyitásához. Kizárólag a custom rom felrakása,vagy a rootolás követeli meg ezt a dolgot.
2022. jún. 26. 07:29
 6/6 A kérdező kommentje:
Tehát semmi értelme bootloadert nyitni így, de azért engedélyezve van.
2022. júl. 1. 03:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!