Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A Samsung, Xiaomi telefonoknál...

A Samsung, Xiaomi telefonoknál miután lejár a garancia általában elromlanak?

Figyelt kérdés
Vettem egy Samsung Galaxy A53 5G telefont. Az előző telefonomat 1 év után cseréltem akkor még volt rajta garancia. A mai telefonok úgy vannak kitaláltva, hogy lejár a garancia és előjönnek tipikus szoftverhibák stb? Mennyire megbizható ilyen téren egy Samsung, Xiaomi?

2022. jún. 10. 20:39
 1/8 anonim ***** válasza:

Én a Xiaomi Redmi 3 telefonom 5+ évig használtam. Lehet, egyedi eset, de szoftveresen előbb avult el (nem támogatta pl. a banki alkalmazás), mintsem megadta volna magát.

Még egyszer: nem általános igazság, csak egyedi, személyes tapasztalat.

2022. jún. 10. 20:48
 2/8 Szirty ***** válasza:
100%

Igen. Jellemző hogy a garanacia lejárta után elromlanak.

De ez minden másra is jellemző.

Az viszont nagyon nem mindegy hogy mennyivel azután romlik el...

2022. jún. 10. 20:51
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Samsung Galaxyt 5 évig használtam, semmi baja nem volt. Aztán megadta magát az alaplap. És igen, bizonyos applikációkat nem lehetett rá letölteni.
2022. jún. 10. 20:53
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindkettő választ. Esetleg a Samsung telefonokról valaki tud valamit nyilatkozni?
2022. jún. 10. 20:53
 5/8 A kérdező kommentje:
Illetve a 3-as választ is köszönöm. Pont akkor írtam ki a kommentemet amikor még nem jelent meg a válaszod.
2022. jún. 10. 20:54
 6/8 anonim ***** válasza:

eldugtam a garancia papírt a mobil elől, így nem tudja mikor jár le, nem fogja tudni melyik naptól legyen beteg.

mivan azokkal a mobilokkal, melyek az első 3 v. 15 napban lesznek cserések?

2022. jún. 15. 19:29
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem egy 8 éves Samsungom van. Semmi baja
2022. jún. 16. 17:55
 8/8 anonim ***** válasza:

"Samsung C3330 Champ 2 telefont 2011 október dátummal adta ki a Samsung"

van ilyen mobilom, semmi baja, 5 éves volt mikor megkaptam, kedvenc játékomat ezzel szeretem játszani.

2022. jún. 16. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!