Ha egy oldalról szeretnék rendelni, miért van az hogy a gyártói garanciás telefon olcsóbb mint ahol nincs ilyesmi kiírva?
Figyelt kérdés
2022. máj. 16. 07:22
1/12 anonim válasza:
Rendelj a másik oldalról, hátha ott ki van írva.
2/12 anonim válasza:
Írj nekik, vagy hívd fel telefonon:
info@coolmobile.hu
+36706702342 / +36706705234 (h-p 10-16)
3/12 anonim válasza:
Mindenhol a gyártó vállaja a garanciát, és nem a bolt! Szervízek velük vannak szerződésben, és a javítás díját nekik számlázzák ki. Csak az szokott a bibi lenni ha szürkeimportos a telefon, és eredetileg nem Magyarországon adták el, mert olyankor az itteni szervíz nem vállalja el. Szerencsés esetben a bolt megcsináltatja, de hetekig vagy akár hónapokig nem lesz telefonod.
4/12 anonim válasza:
Miért vásárolsz ilyen szürkeimportos szarokat?
5/12 anonim válasza:
Szürke importosnál nincs gyártói garancia akkor sem ha kiírják a weboldalra. Ott max forgalmazói garancia van. Papíron ott lesz, de hogy valójában megkapod -e az egy másik kérdés.
6/12 A kérdező kommentje:
Coolmobile szürke importos? Valaki rendelt már onnan?
2022. máj. 16. 10:02
7/12 anonim válasza:
Elég szűk az a csoport, akik mindenáron a garancia kárára akarnak kockáztatni.
8/12 anonim válasza:
Amúgy a nagy gari szopkodóktól kérdem. Életetek során, hány dolgot vittetek vissza garanciálisan javíttatni? Mert én kb 20 éve vásorolok ilyen dolgokat, de kb 1 volt, amit vissza vittem, mert gari idő alatt volt szar. De egyébként azt is megbántam, mert amennyi ügyet kellett intézni érte, inkább vettem volna másikat, így mai fejjel.
9/12 anonim válasza:
Nekem pár éve volt gariztatásom, de nem az üzletbe vittem vissza, hanem egyből ment postával a szervízbe. Huawei-nek megvolt postával a szerződése, ingyen vitték és egy hét múlva hozták.
10/12 anonim válasza:
9-hez hozzátenném, hogy Euronicsban vettem a telefont
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!