Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha egy oldalról szeretnék...

Ha egy oldalról szeretnék rendelni, miért van az hogy a gyártói garanciás telefon olcsóbb mint ahol nincs ilyesmi kiírva?

Figyelt kérdés

2022. máj. 16. 07:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Na, erről beszélek. Én pont ezért szoktam innen is onnan is vásárolni. Énis eddig egyszer szívtam meg, pont egy akkor még Pannonos telefonnal. Engem még szivattak is vele, mert az egyik helyen nem akarták átvenni, aztán meg egy másik helyre kellett érte menni. Így utólag már bánom, hogy nem dobtam kukába és vettem volna másikat. Elenyésző az esélye, hogy gari időn belül megdöglik az adott eszköz, így engem abszolút hidegen hagy. Azt se tudom a mostani garanciás eszközeim felének, hol van a garancialevele. De nem is érdekel.
2022. máj. 16. 14:10
 12/12 anonim ***** válasza:

"Elenyésző az esélye, hogy gari időn belül megdöglik az adott eszköz, "

Azért 3 év sok idő, nem mindegy hogy van vagy nincs. Nekem konkrétan 2x cserélték a médiában szó nélkül.

2023. jún. 19. 06:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!