Milyen appot használjak alternatív gombként power gomb helyett Samsung telóra?
Figyelt kérdés
Tönkrement a power gomb, már 3 appot letöltöttem, de mindegyik egy kalap sz*r. Olyan kéne -ha létezik-, ami kikapcsolt állapotban (töltőre dugva) is megjelenik a képernyőn. Jelenleg van egy, bár azt nem tudom, hogy kikapcsolt állapotban is ott lenne-e, mert nem hagyom lemerülni, viszont rányomva mindent felajánl, csak pont, amit kéne nem (kikapcsolás, bekapcsolás, újraindítás). Mivel így screenshotolni sem tudok arra is jó lenne egy alternatív megoldás, de egyelőre, a be és kikapcs az sos.2022. jún. 10. 18:59
1/2 anonim válasza:
Ha képes rá a készülék, be kell állítani a dupla koppra vagy a felemelésre ébresztést. És ki kell tenni egy sreen off parancsikont a főképernyőre, ez némelyik launcherben van is. Mondjuk ezt meg kellett volna tenni régen és most is acélos lenne a power gomb.
2/2 A kérdező kommentje:
Azt nem értem. Miért jó nekem, ha felemelésre ébreszt? Parancsikont régóta nem enged kitenni, de még helyzetrendezést sem. Ki tudja miért. Elállíthattam valamit. A power gomb törés miatt nem működik. Pont mellette kapott egy ütődést.
2022. jún. 11. 01:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!