Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Most hogy bemondták, hogy az...

Most hogy bemondták, hogy az ios 16 csak iPhone 8 és felettiekre elérhető, így a többinek már vége?

Figyelt kérdés

egészen pontosan az érdekelne, hogy egy iPhone 6s mostmár semmilyen frissítést nem fog kapni?

Tudom, nem befolyásolja egy darabig, de mindig szerettem felrakni a frissítést, mert voltak benne újdonságok..

2022. jún. 9. 16:30
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

16 már nem megy majd rá, hanem a 15 legújabb verzióján fog futni, ami még a 16 megjelenése előtt még lehet kap majd frissítést.

Igen egy darabig nem számít majd, aztán nem fognak rá már alkalmazásokat fejleszteni.

Egy iphone 8 at már kb ingyen hozzád vágnak olyan nevetségesen olcsó (30 ezer körül már kapsz), annyit csak megér neked

2022. jún. 9. 16:34
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel kivezetik a 6s, se és 7 támogatását is.

7 -es semmilyen téren nem volt egy jó széria úgy érzem...

2022. jún. 9. 16:47
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt iphone 7 esem

nem volt vele bajom

üveghátlapos modellem volt

jack hiánya nem zavart

fizikai touch gomb hiánya se

átlagos volt az egész telefon

2022. jún. 10. 09:15
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

A meglévő verzión fog kapni biztonsági frissítéseket egy ideig (sajnos az Apple-nek nincs operációs rendszer terén product lifecycle, szóval nem tudni, mikor hagyja teljesen magára a régebbi modelleket).

Szóval nem, még nem kell kukázni, igazán jó, új funkciók meg a 16-ban sincsenek (szerintem, ami meg van, azt az USA-ban lehet használni, meg még pár másik országban, itthon természetesen nem). Az alkalmazások fejlesztői is úgy dolgoznak, hogy a lehető legszélesebb verzióválasztékon fusson a programjuk, vagyis azok az app-ok, amik csak iOS16 és fölfelé működnek, azok még sokáig váratnak magukra (hacsak nem az új eszközök képességeit használja speciálisan, de arra meg a régieken úgysincs szükség).

Nekem 7-esem van, nincs vele semmi bajom, nem szaladok lecserélni.

2022. jún. 16. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!