IPhone 8 plusz mennyit ér? 64GB, független, egy nagyon minimális sérüléssel, 85%-os akku?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 25. 12:50
1/18 anonim válasza:
Es mi az a 'minimalis' serules?
2/18 A kérdező kommentje:
kb gombostűfejnyi benyomódás az oldalsó fém keres sarkán
nincs 1 mm átmérő
2022. ápr. 25. 12:55
4/18 anonim válasza:
Attól függ, hogy a vevő jelölt mennyiért veszi meg. De a sérülés miatt, max 75000 Ft-ra tippelek. Ez csak ki induló irányár. Ami azt jelenti, hogy nem biztos, hogy meg is veszik ennyiért.
5/18 anonim válasza:
30ezernél nem adnak többet érte.
7/18 anonim válasza:
Ezek a válaszolók a 4es kivételével nem nagyon értenek a telefonokhoz. Főleg az, aki 30k-t mondott, pedig a használt piacon nem nagyon találsz 70ezer alatt ilyen telefont.
8/18 anonim válasza:
6os vagyok bocsi elnéztem azt hittem sima 8. A 8 plusz 60-70K
9/18 anonim válasza:
10/18 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy mindenki úgy gondolkodik, hogy amikor kihozol bármit a boltból, már csak maximum a felét éri (ki sem bontottad még, csak kijöttél vele az ajtón). Aztán onnantól hogy használt, akkor már csak a felének a felének a fele lehet _maximum_!!
És ennyiért 110%-os akksi, karcmentes külső, két darab töltő, három kábel, tok, bluetoothos füles járjon hozzá és még vigyem is házhoz.
Hát meg a .. nem kéne? :D
2022. ápr. 26. 14:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!