Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen készüléket ajánltok,...

Milyen készüléket ajánltok, ha csak internetezésre használnám?

Figyelt kérdés
Tehát a WiFit és a HSDPA-t azért ismerje, és szeretnék minél olcsóbban kijönni belőle. Csilivili kamera, meg egyéb funkciók nem kellenek bele, csak neteznék vele. Nem muszáj feltétlenül telefont, ha PDA-t javasoltok, az sem baj.
2010. szept. 18. 19:45
 1/4 anonim válasza:
Szerintem Kézi számítógép (Pocket PC)az jó. Csak kell hozz vírusirtó.
2010. szept. 18. 19:48
 2/4 A kérdező kommentje:
Mondjuk én konkrét típusra gondoltam, de jogos, mert ez nincs benne a kérdésben :D Szóval nem úgy, hogy "telefon" hanem mondjuk úgy, hogy "Nokia 3210" (persze ez utóbbi pont nem, csak ez volt az első, ami most hirtelen eszembe jutott).
2010. szept. 18. 19:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Lenovo S10-2
2010. szept. 18. 20:44
 4/4 A kérdező kommentje:
Tényleg ennyire érthetetlenül fogalmaztam? Notebookom van, köszönöm szépen, csak túl nagy ahhoz, hogy folyton nálam legyen. Zsebben elférő kütyüre gondoltam, telefonra vagy PDA-ra.
2010. szept. 18. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!