Melyik telefonnal lehet jó fényképeket készíteni? Mondjuk 100.000 ft-ig?
Figyelt kérdés
Xiaomi telefonom van, de szerintem nagyon rossz fotókat csinál, előtte egy huawei p20 pro-m volt, annak imádtam a fotós képességeit, de sajna ellopták :(2022. máj. 1. 12:01
1/3 anonim válasza:
Mondjuk ezt:
Ha jó fotós képesség kell:
A52S/A52, A72, Pixel 4A, iPhone SE2020.
Alatta kuka az összes.
2/3 anonim válasza:
Én is az IPhone SE2020-at javaslom, illetve, ha használt piacon szétnézel 7plus, 8plus, elég jó képe van, f1,8-as zeiss optika, plusz videonál sokat dob az optikai képstabi, meg van 50mm nek megfelelő portré optika rajta, bár azt én annyit nem használtam
3/3 anonim válasza:
Nem értem az első válaszoló miért lett lepontozva. Az A52 5G és az A52s 5G valóban a legjobb választás 100 ezer környékén kamerás szempontból.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!