Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy a55 telefon...

Samsung Galaxy a55 telefon többször újraindul magától?

Figyelt kérdés

Mit lehet tenni, hogyha a telefonom rendszeresen újraindul? Nem nyüstölöm rommá, nem ejtettem

még el, szoftverfrissítés sincs új kiadva (tehát a legfrissebb fut rajta). Tavaly szeptemberben vásároltam, tehát réginek sem mondanám, hiszen fél éves. Tárhely is van még rajta bőven, tehát a memória sem lehet a ludas.

ma 07:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Egyszerű a válasz. Ott van a nevében, hogy a széria. A, mint alap modell. Ezek jellemzően egy év után meghülyülnek, két évet meg jó, ha kibírnak.
ma 07:30
 2/4 A kérdező kommentje:

Attól hogy a telefon középkategóriás, még nem jelenti, hogy rossz, főleg nem azt jelenti, hogy 6 hónap után tönkre kell mennie.

Mivel nem használnám ki a nagyobb teljesítményű telefont, így nem fogok fél milliót kiadói érte.

ma 08:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez nem közép kategória. Ez a beugró alapszint, amit az A betű is szimbolizál. A, mint alap széria. Jellemzően ezeket úgy rakják össze, ahogy, kevesebb figyelmet kap. Ilyen ez a kereslet, kínálat. Ha nem kívánsz feljebb lépni, sajnos ez fog fogadni, nem csak ennél a márkánál, hanem mindenhol máshol.
ma 09:02
 4/4 Ypszilon1980 ***** válasza:
Nekem ez a harmadik A szériás Samsung telefonom és ilyen problémám sosem volt, inkább kifogtál egy memória problémás példányt. Szervízbe vidd be.
ma 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!