Mikor válik elérhetővé a magyar piacon is a Samsung Galaxy A73?
Figyelt kérdés
Mikor lesznek magyar tesztek? Tudom, pontos infót nem tud még senki, de meg lehet saccolni. Köszönöm a válaszokat!2022. ápr. 29. 23:40
1/7 anonim válasza:
Ezeknek amugy mi ertelme van? Oke hogy annyi penz van hogy nem tudjuk mire kolteni.
De ez az okostelefon kategoria mar kb 10 eve stagnal technologiailag.
Jo gyorsabb, nagyobb tarhely, RAM nagyobb meg jot fenykepez, de mar 10 eve is majdnem ugyanilyen jok voltak.
Minosegi valtozas mar regota nincsen, csak mennyisegi. Nem nagyon ertem.
3/7 anonim válasza:
"Gyorsabb, nagyobb tárhely, nagyobb RAM, jót fényképez"
PONTOSAN
4/7 anonim válasza:
"Nem nagyon ertem."
Ezért vagy te szegény
A Samsung meg érti, hogy mi az a kereslet és ki is tudja elégíteni. Ezért gazdagok mint állat.
5/7 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy a Samsung nem tervezi forgalmazni itthon az A73-at. Mondjuk nem is lenne értelme. Az A53 is 180 ezer körül nyitott, akkor az A73 alaphangon 200+ lenne, amiért már S21 FE-t is lehet kapni.
6/7 anonim válasza:
Én sem gondoltam volna, de most meglepődve láttam, megjött! Igaz, csak egyetlen webshopban, és ott is csak mentazöldben:
7/7 anonim válasza:
Szerintetek nagyon kockázatos lenne megvenni? Itthon egyáltalàn nem tudnàm szervizeltetni? Mèg garancia nèlkül sem?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!