Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lehetséges iCloud-na feltölten...

Lehetséges iCloud-na feltölteni a képeket?

Figyelt kérdés

Baromira nem értek a témához. Az iPhone-om betelt, marha sok rajta a kép, de jó pár hónapja nem tudom atrakni a laptopra (régen oda mentegettem). Ugyanis mintha csak addig érzékelné az iPhone-t, amíg megmutatja, mennyi tárhely van rajta - aztán már nem tölti le.

Egyszer több óráig töltötte, majd a végén mind 0 kB-os lett.

Most vettem nagyobb iCloud tárhelyet, naivan azt gondoltam, oda feltoltom a képeket oda, de meg sem moccannak (azaz folyamatosan 1%-on áll a folyamat).

Lehet tenni valamit?

Nagyon egyszerű magyarázat kellene.😀

Előre is köszönöm.

2022. ápr. 25. 16:41
 1/4 anonim válasza:
Be van kapcsolva a tarhely optimalizalasa a fotoknal?
2022. ápr. 25. 17:13
 2/4 anonim ***** válasza:

A telefon tárhelye mennyire van tele? Szerintem nagyon. Akkor csinál az iPhone ilyeneket, ha fullon van.

Az iCloud-fotókat kapcsold ki és újra be, talán segít

Illetve tedd fel töltőre a telefont és zárd le akkor csinálja a feltöltést.

2022. ápr. 25. 17:22
 3/4 A kérdező kommentje:

1#be van kapcsolva.

2# nagyon tele van. A lezárás annyit jelent, hogy nem használom.

2022. ápr. 25. 17:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Mikor vetted az iCloud tárhelyet? Időbe telik neki feltölteni, nekem 1-2 napig még csak érezhető sem volt, aztán szépen feltöltötte az összeset.
2022. ápr. 25. 18:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!