Hogy lehetséges ez? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Nézegetek mobilon chrome böngészőben áruházas oldalakat, pl cipős, autós, sport. És rá nem olyan sokkal megjelennek feleségem facebookjában azokról a termékekről reklám, amiket néztem. Nincs facebookom, hogy megy át a másik mobilra amit néztem?2022. ápr. 21. 17:23
2/12 anonim válasza:
Talán ő lépett be a te telefonodon.
3/12 anonim válasza:
Azonos Google fiókba van belépve a két készülék?
4/12 anonim válasza:
Google fiókra tippelek én is, simán tudja hogy "azonos fiók, azonos felhasználó", keresési előzmények stb szinkronizálva.
5/12 anonim válasza:
Sajnos ez gyakori városi legenda. Annyira gyakori, hogy nem legenda. Igy működik a GAFAM adatgyűjtés:
- Amazon
- Apple
- Microsoft
6/12 anonim válasza:
Azonos fiók sem kell. Ugyanaz az internet előfizetés bőven elég.
7/12 A kérdező kommentje:
Azonos fiókok vannak mind 2 mobilon. Nem tudom hogy ha inkognitóban böngészek, akkor mit dob ki.
2022. ápr. 21. 21:17
8/12 anonim válasza:
A Google gyűjti az adatokat, hogy miket böngészel, stb.
Majd ehhez szabottan állítja be, hogy milyen jellegű reklámokat, hirdetéseket kapjál.
Ha a két eszköz azonos fiókon van (mellesleg miért?) , akkor amint az egyik eszközön változik valami, annak nyoma lesz a másikon is
9/12 anonim válasza:
a barátnődnek ne innen írjál mert az asszonynál fog megjelenni...
ez érvényes a szex oldalakra is.
10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeket, fiók leválasztva :).
2022. ápr. 22. 10:51
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!