Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Próbált már iPhone telefonon...

Próbált már iPhone telefonon szkennert telepíteni?

Figyelt kérdés
Tartok a lehúzós, átverős, adathalász alkalmazásoktól, próbáltam egyet azonnal kérte az e-mail címem jelszavát, amit egy épeszű ember nem ad meg

jan. 22. 13:58
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Azt ugye tudod, hogy a "szkenner" alkalmazások a világon semmi mást sem csinálnak, csak fotóznak és jobb esetben körbevágják a papírt amit épp "szkennelsz"?

Én a Microsoft Lens alkalmazását szoktam erre használni.

jan. 22. 14:29
 2/10 anonim ***** válasza:
0%

Ne Mond már nincs AZ Apple ilyen funkcio.

Ezt AZ Android Telefonomal Meg tudom csinálni Google Drive Van ilyen funktionie

jan. 22. 14:33
 3/10 anonim ***** válasza:
68%

A microsoft lens appot ajánlom én is.

Illete a PDF Gear ami még jó

[link]

[link]

A ms lens is fog kérni emailt, jelszót, mert a microsoft fiókba be kell jelentkezni.

Nem kell minden jelszókérésbe azonnal ördögöt látni!

"a világon semmi mást sem csinálnak, csak fotóznak és jobb esetben körbevágják a papírt"

Azt ugye tudod hogy 30 évvel ezelőtt is ugyanígy működtek a szkennerek? Nincs új a nap alatt bro!

jan. 22. 14:41
 4/10 anonim ***** válasza:
5%

"Azt ugye tudod hogy 30 évvel ezelőtt is ugyanígy működtek a szkennerek? Nincs új a nap alatt bro!"

Igen bro, csak az esetek döntő többségében nem értem bro, hogy minek erre külön appot használni bro. Lefotózod, aztán napot, bro.

jan. 22. 15:18
 5/10 Szirty ***** válasza:
68%

Az van bro, hogy az ilyen appok megteszik még azt a szívességet is, hogy ha a fotó úgy készült hogy a kamera tengelye nem volt merőlegesen a dokumentum középpontja fölött, akkor a perspektivikus rövidülést (trapéz hatást) kompenzálják.

Persze ezt is meg lehet tenni utómunkával a körbevágással együtt, de ha jó sok oldalas a doksi akkor biza melózni kell rajta...

jan. 22. 16:10
 6/10 A kérdező kommentje:
3. Válaszoló köszi sikerült!
jan. 22. 17:50
 7/10 anonim válasza:
iPhoneba alapból van ilyen funkció…
jan. 22. 23:45
 8/10 anonim ***** válasza:

[link]

itt van nem kell hozá semilyen ujabb app alap tudása van.

jan. 23. 06:42
 9/10 anonim ***** válasza:

magyarul: [link]

A Fájlok appban is lehet szkennelni.

jan. 23. 07:32
 10/10 anonim válasza:
A jegyzetek applikációval is lehet szkennelni! (Mikor megnyitnád nyomd meg hosszan és bejön a lehetőség)
jan. 26. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!