Próbált már iPhone telefonon szkennert telepíteni?
Azt ugye tudod, hogy a "szkenner" alkalmazások a világon semmi mást sem csinálnak, csak fotóznak és jobb esetben körbevágják a papírt amit épp "szkennelsz"?
Én a Microsoft Lens alkalmazását szoktam erre használni.
Ne Mond már nincs AZ Apple ilyen funkcio.
Ezt AZ Android Telefonomal Meg tudom csinálni Google Drive Van ilyen funktionie
A microsoft lens appot ajánlom én is.
Illete a PDF Gear ami még jó
A ms lens is fog kérni emailt, jelszót, mert a microsoft fiókba be kell jelentkezni.
Nem kell minden jelszókérésbe azonnal ördögöt látni!
"a világon semmi mást sem csinálnak, csak fotóznak és jobb esetben körbevágják a papírt"
Azt ugye tudod hogy 30 évvel ezelőtt is ugyanígy működtek a szkennerek? Nincs új a nap alatt bro!
"Azt ugye tudod hogy 30 évvel ezelőtt is ugyanígy működtek a szkennerek? Nincs új a nap alatt bro!"
Igen bro, csak az esetek döntő többségében nem értem bro, hogy minek erre külön appot használni bro. Lefotózod, aztán napot, bro.
Az van bro, hogy az ilyen appok megteszik még azt a szívességet is, hogy ha a fotó úgy készült hogy a kamera tengelye nem volt merőlegesen a dokumentum középpontja fölött, akkor a perspektivikus rövidülést (trapéz hatást) kompenzálják.
Persze ezt is meg lehet tenni utómunkával a körbevágással együtt, de ha jó sok oldalas a doksi akkor biza melózni kell rajta...
magyarul: [link]
A Fájlok appban is lehet szkennelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!