Hol lehet olcsón venni külföldön telefont amit Magyarországra ki is hoznak?
Figyelt kérdés
2010. szept. 15. 18:37
1/6 orsybaba88 válasza:
biztos lehet. én is akarok majd telót venni, de még nem tudom milyet. nem ajánlanál valami jó fényképezős telót, NE LEGYEN ÉRINTŐKÉPERNYŐS!!!!
nézz utána aukciós oldalakon, pl vatera, de van egy csomó másik. vagy üsd be a teló típusát és számát, és ne add fel a böngészést!! am én egy pesti céget találtam du, moszkvater vagy ilyesmi volt a neve, jó áraik vannak.
2/6 anonim válasza:
Miért akarsz külföldön venni? Itt is meg lehet kapni szinte mindent...
3/6 A kérdező kommentje:
Jó csak hátha külföldön olcsóbb lenne.
2010. szept. 15. 19:19
4/6 anonim válasza:
teszveszen láttam pár telót vadi újat,áru heje hong-kong van írva, és ilyen N95-öt 15 ezerér ad,szerintem elég olcsó,nyilván hong-kongból érkezik
5/6 anonim válasza:
Utolsó: Azok azért olcsók, mert sz.r kínai másolatok!
6/6 KisKujon válasza:
Hát nem kicsit olcsóbb külföldön
pl. a Samsung Galaxy S4 nálunk 200, Angliába átszámítva 30ezer(!!!) forintért hozzálehet jutni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!