Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy lehet Play áruházban...

Hogy lehet Play áruházban törölni egy kommentet?

Figyelt kérdés

Egy applikációhoz írtam véleményt, viszont le szeretném törölni. Régebben ott volt, hogy saját vélemény törlése, de most nem látom, sőt, nincs is olyan funkció, hogy módosítás vagy valami...

Samsung A50-es telefonom van, a kommentet kb 4 napja írtam.

2022. ápr. 12. 07:57
 1/8 anonim ***** válasza:
53%
Az érdekes, ott kéne lennie miután rámész az appra, hogy "Saját vélemény" majd alatta a "vélemény szerkesztése"
2022. ápr. 12. 08:36
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen, egy régebbi véleményemet így tudtam törölni pár hónappal ezelőtt, meg szerkeszteni is, most nem... :/
2022. ápr. 12. 11:48
 3/8 anonim ***** válasza:
Menj be oda, ahol az alkalmazásokt lehet frissíteni, ott lesz egy olyan fül, hogy vélemények és ott ha megnyomod a 3 pöttyöt ott van a törlés.
2022. ápr. 21. 16:01
 4/8 anonim ***** válasza:
Sikerült?
2022. ápr. 21. 19:52
 5/8 A kérdező kommentje:
"Menj be oda, ahol az alkalmazásokt lehet frissíteni" Pontosan hol? Play áruházban? Vagy a telóm beállításaiban?
2022. ápr. 22. 08:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha a Beállításokban is tudsz alkalmazásokat frissíteni, ott is megpróbálhatod. Bár eddig is megpróbálhattad volna mindkét helyen, csak meg kell nézni, hogy van-e. Nekem ott nincs.
2022. ápr. 22. 13:53
 7/8 A kérdező kommentje:
Nekem sincs :/ a véleményeknél mindenkinél ott van a 3 pont, hogy jelentés és stb. De nálam nincs ilyen :/
2022. ápr. 22. 14:22
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem kell beállításokat nézegetni. A Play Áruházban rákeresel az adott alkalmazásra, az "Értékelések és vélemények"-nél egyel feljebb kell lennie a sajátodnak. Ott nálam van "Vélemény szerkesztése" és három pont is. Ha Neked egyik sincs, tudnál róla (a neved és profilképed kitakarásával) képernyőképet küldeni?
2022. ápr. 22. 17:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!