Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 14 vagy iphone 15...

Iphone 14 vagy iphone 15 (Esetleg plus vagy pro)?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Telefonvásárlás elott állok és sajnos nem tudok donteni. Jelenleg egy iphone 11-m van, ami már 3 éves és gondok vannak az aksival (ha nem lennének, akkor még kb.1-2 évet használnám a telefont). Átlagfelhasználó vagyok, ami azt jelenti, hogy napi szinten használom a telefont (játék, internet, FB/IG, Youtube stb.), viszont szeretnék egy olyan telefont, ami minimum 3 évet kibír. Nyitott vagyok a plus vagy a PRO modellek felé is, bár nem tudom, hogy mennyivel nyújtanának nekem tobbet az alap modellel szemben. Elore is koszonom a válaszokat :)

ma 12:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha még nyúznád a mostanit, nem gondolkoztál inkább egy aksi cserén?
ma 12:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Akkucsere megvan 20-ból, és ráérsz ezen gondolkodni még.
ma 12:58
 3/4 A kérdező kommentje:
koszonom a választ, gondolkoztam ezen is, de nem hiszem, hogy szivesen belefektetnék 100+ eurót egy 3 éves telefonba, csak az aksicsere miatt
ma 13:02
 4/4 anonim válasza:
Ha kamera/fotózás fontos,akkor iPhone 15 pro max!
ma 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!