Melyiket érdemes venni, gyakorlatban melyik és miben tud többet? Van itt olyan aki már tesztelte mind2 telefont? És tudja, hogy melyik, mennyivel gyorsabb. Kamerák jók akkor is ha bele nagyít az ember a képbe? Bár tudtommal úgy mind2 kamerái rosszak még 50 és 108 megapixelel is. Meg ha nem ég és föld a kamera különbség már mint úgy szó szerint. Nyilván azt fogom venni ami gyorsabb és kevesebb esélyel rezeg meg. De azt tudom, hogy a Xiaomi néha bizony hazudni is szeret. Viszont ez a jelenlegi telefonom.
Xiaomi Mi6 X (Mi A2) annyira adtam, hogy úgy érzem mégis megint Xiaomit kell vegyek. Még mindig elég gyors. Illetve a kamera is elfogadható minden tekintetben. Tehát meg is fogom tartani a telot. Azonban már jó lenne a nagyobb teljesítmény főleg. Még annak ellenére is, hogy nem játszok telon. Viszont a 120Hz kijelző nagyon menő. Főleg ha meg is tudja hajtani a telo már, hogy nem csak játék közben. Hanem a menüben és máshol.
A a Mi A2 szerintem azért tud normális képeket csinálni. Mivel ez egy "Mi" szériás modell tehát felső kategóriás mindenben kamerában is. Bár mondjuk elvileg a Redmi 6-nak is jobb volt a teljesítménye, kamerája bizonyos szemszögekből mint az új Redmiknek. A teljesítmény nem volt annyi szoftver hiba. A Poco csak kamerában nem olyan jó. De gyakorlati vélemények szerint a Redmi Pro sem sokkal jobb kamerával rendelkezik.
2022. ápr. 8. 12:45
2/3 anonim válasza:
A Poco F3-at vedd mindenképpen. Sokkal jobban teljesít szinte mindenben. Habár én a helyedben elgondolkodnek a Xiaomi Mi 11 Lite 5G-n is. Mivel jobb a szoftverje. Bár a Poco telefonokrol sem halottam sok panaszt. A redmikrol mindig azt hallom mivel, hogy a Pro is csak alsó kategóriás telefon 100 ezerért is. Mivel a Redmi telok az alsó kategóriát célozzák meg a szoftver is rossz általában. A Xiaomi Mi 11 5g viszont nagyon jó szoftverrel van ellatva. Teljesítményben ez tényleg nagyon közel áll a Poco F3-hoz. És ez már tényleg jó képeket csinál. Abban az esetben is amiket te fel említettél. Illetve alapból kB mint egy IPhone 11.
2022. ápr. 8. 13:03
3/3 A kérdező kommentje:
De abban csak 90Hz kijelző van. És gondolom azért látszik a különbség. Akkor már Xiaomi 11T vagy Xiaomi Mi 11i nem jobb lenne? Bár ezek drágábbak is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!