Hogy tudom kikapcsoltni a Xiaomi Redmi note 10 G ezt a programot?
Sziasztok. Nem szeretném a gyári visszaállítást használni de ha nincs más választás... Mikor megvettem a telot beállítottam rajta sok mindent és egy olyat is h egy X idő múlva jelen esetben este 9 kor a telefon kijelzője fekete-fehér lesz ilyen alvás elötti mód és h kímélje a szemet és ne fárassza az agyat (nem nem az olvasó mód) és minden nap 9 órakkor bekapcsol és nem tudom merre volt és hol tudom kikapcsolni néztem már mindenhol csak azt nem találom meg... Tudja valaki hol tudom ezt kikapcsolni? A keresőbe is beírtam olyan szavakat h "Éjszakai, alvás , stb" hátha úgy kidobja de nem találom egyszerűen.
(Igen tudom miert állítom el a telefont meg nyomkodom össze vissza ha nem tudom használni de légyszi rossz indulatu megjegyzesek helyett inkabb segitsetek ha tudtok)
Az más. Ez konkrétan fekete fehér képet csinál, semmi színt nem ad le a telefon. Valamerre láttam régebben de passz hogy hol.
Nézegetem, ha látom írok, de lehet addig valaki már le is írja.
Nálam digitális jólét --> alvásidő mód.
(#2 vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!