Iphone se 2020 és Iphone se 2022 között van bármi fizikai különbség?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem, mert az se 2020-at néztem ki elsőre ami nagyon tetszett és most már jóval olcsóbb mint volt de a 2022-től se zárkózok el. Fizikailag hogy térnek el egymástól? Főgomb ahogy láttam mindkettőn van, viszont vastagságban mintha a 2022-es nagyobb lenne kicsit meg méretileg amúgy egyforma lenne? Nyilván a 2022-es érné meg jobban de nem lenne gáz ha én inkább a 2020-ast venném meg mostanában? Vagy nincs annyira eltérés? Azért is tetszett mert a menüje hasonló volt mint a régi iphoneokéhoz ami jobban bejön, viszont a se 2022-őt még úgy nem tesztelgettem boltban hogy megnézzem a menüjét is. Azért is venném mert kis méretű mobilt keresek és ennek még kicsi a képernyője is ami előnyös nekem. Nézegettem a miniket is de azoknak nagy a képernyőjük és így is kicsit "nagynak" tűnnek pedig méretileg tetszett igazából de nekem kicsit drágák.2022. ápr. 6. 02:35
11/11 anonim válasza:
SE2020 az iPhone 11 prociját kapta (A13 Bionic) Míg a 2022-es az iPhone 13-masét (A15 Bionic). Más egyéb különbség nincs, talán az első kamera jobb lett de szintén az IP 8 külsejét kapta ami személy szerint nem tetszik. Nagy minusz, hogy az akksi ugyanolyan de mivel a proci lényegesebben erősebb, végülis egy IP11 procija hajtja, sokan panaszkodnak, hogy rettentően hamar merül. Nekem SE1 volt anno 3 évig, 200% meg voltam vele elégedve. Emgem nagyon vonz a 4-5ös külsje, ezért szeretnék beruházni eg 12-esre vagy netán 13 de az drága még. Azknak hasonló a külsejük. Én lebeszélnélek a 3masról, inkább akkor 2es, az SE-k nagyon jók és szociálisan alul vannak értékelve, mert egy butított verziónak tekinti aki nem ismeri holott pont hogy boosted model.Lényegesen gyorsabb az SE3 de drágább is a szokottnál és hát az akksi idó... Nézz yotub-on összvetéseket. Nem akarlak semmiről sem lebeszélni vagy rábeszélni, ez csak az én véleményem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!