Átlag felhasználásra hosszútávra a 13 mini vagy a 13 pro max éri meg jobban?
Figyelt kérdés
2022. márc. 31. 20:34
1/10 anonim válasza:
az, amelyik neked jobban tetszik...a mini kézen fekvőbb a mérete miatt, ugyanakkor ha neked a nagyobb telefon jobb, akkor jobb lesz a pro max (ebben nagyobb az akku is)
2/10 anonim válasza:
Aki a kicsit szereti, annak a mini éri meg.
Akinek a nagy tetszik, annak a másik.
3/10 anonim válasza:
Átlag felhasználásra nem éri meg Pro kategóriát venni. Még nekem sem érné meg, pedig rengetegen fotózok és egész nap használom.
4/10 anonim válasza:
#3.Itt már rég nincs olyan hogy megéri vagy sem.
Luxuscikk.
5/10 anonim válasza:
#4 ez így van, de ha a márkán belül nézzük, akkor a sima tök oké átlagos használatra, míg a Pro más szintet képvisel, a többség számára feleslegesen komoly tulajdonságokkal. Ez más márkáknál is így van, csak kicsit máshogyan.
6/10 anonim válasza:
Aki nem tudja mit akar, nincs tisztában a saját igényeivel, csak az lebeg előtte hogy a pénzéért a legjobbat, annál merülnek fel ilyen kérdések.
Nekem sose volak ilyen gondjaim. Felmértem az elvárásaim, kikerestem melyik készülék(ek) tudja, és onnan nem volt visszaút. Meg akarom venni? Ennyi az ára? Megvettem, használom, tudja amut elvárok tőle.
7/10 anonim válasza:
#5.Már miért lenne felesleges a nagyobb kijelző és a jobb üzemidő valakinek?
8/10 anonim válasza:
Mert nem csak ez a két többlet funkciója van a Pro szériának. A többség számára feleslegesen erős, kihasználhatatlanul jó kamera stb.
9/10 anonim válasza:
Nézzük csak mivel nyújt többet a Pro. Telefotó kamera, Lidar Scenner, nagyobb aksi, 120Hz kijelző. + nagyobb méret. Őszintén szólva nekem csak a legutolsó számítana valamennyit. De nem fogok 12 Prorol arra váltani. Főleg, hogy amúgy is van egy OnePlus Nord telefonom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!