Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem tudok dönteni, hogy...

Miért nem tudok dönteni, hogy milyen színben vegyek telefont?

Figyelt kérdés
Régóta gondot okoz ez a döntést, mert ilyen drága mobilt még nem vettem de szeretnék most, aztán szeretném ha tökéletes lenne az elvárásaimnak, meg hát én olyan vagyok hogy nem akarok rá tokot venni ami eltakarja az eredeti színét inkább átlátszót. Kinéztem magamnak az iphone 12 minit és sikerült a listát leszűkíteni fekete és kék színre. A kéket csak a sima 12ben láttam így még azt meg kell néznem élőben. A feketét láttam és elsőre bejött, de lehet most szeretnék egyedibb színt mert iphoneban még sosem volt színes nekem max fehér-fekete és szürke. Egyszerűen mindig elképzelem hogy állna a kezemben és hogy passzolna úgy a stílusomhoz de nem tudok dönteni. Itt állok, nem sokára már meg is vehetném de döntésképtelen vagyok. Mennyire kék a 12 mini kékje? Csúnya kék vagy szép? Régen valamiért mindig kék telefont szerettem volna nem tudom miért, talán egy sorozatban láttam valakinek és tudatalatt tudtam nekem is ez kellene és ez évek óta a fejemben van. De a fekete is tetszik. Lány vagyok egyékbént ha számítana. Akinek iphone 12 minije van, milyen színben vett és hogy sikerült dönteni? Nagyon eltérő a kék élőben mint képeken és videókon? Mert ha eldöntöttem gondoltam vakon megrendelem és annyira nagy eltérés csak nem lenne ha úgy számítok rá nem?

2022. márc. 26. 23:05
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
88%

Ennyire egy felszínes kérdést :D

"Hogy állna a kezemben"

"Sorozatban láttam valakinek"

Rém fontos dolgok ezek, kéremszépen :D

2022. márc. 27. 09:38
 22/24 anonim ***** válasza:
77%
A XI. századi nyugati ember problémái :D
2022. márc. 27. 10:10
 23/24 anonim válasza:
73%
Agyat nem árulnak? Én inkább arra gyüjtenék
2022. márc. 27. 12:24
 24/24 anonim ***** válasza:
39%

most olvasom lánynak vallod magad,

és szőke???

2022. márc. 27. 14:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!