12 mini vagy S9 ? Mindkettő tetszik. Nem tudok dönteni. Tudom, hogy az S9 nem mai telefon.
Figyelt kérdés
B-tel áruház megbízható?2021. jan. 5. 05:23
A kérdező szavazást indított:
12 mini
S9
24 szavazat
1/5 Morzsi007 válasza:
Hogy jött ez a párosítás? Árban sem egyformák.
2/5 A kérdező kommentje:
Láttam , hogy lehet kapni S9
2021. jan. 5. 05:57
3/5 Morzsi007 válasza:
Pár hete vettem 12 Mini-t, én eddig szeretem, igaz 12 éve iphone-om van, az androidot nem ismerem nagyon jól, de annak idején az S9 nem volt rossz telefon.
Szerintem, amit eddig használtal és bevált. Ios vagy android. Más nem tudja megmondani neked, hogy mi lenne jó. S9 jóval olcsóbb gondolom.
4/5 anonim válasza:
tényleg érthetetlen ez a páros :D :D s20-as széria is van már, sőt 1 héten belül s21..
5/5 anonim válasza:
Hiányolom a harmadik kategóriát, amihez azt is írhatnád, nálad okosabbak és nem akkora sznobok mint te mit javasolnának?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!