IPhone 13 Mini aksija már vállalható?
Ezek közül egyik sem.
Többnyire a max-k hoznak érdemben jó üzemidőt, a többi max átlagost de inkább az alatti.
A túlárazás nem jellemző, attól még hogy szar a Ft nem lesz fogja senki az árfolyamhoz igazítani az árat, 13 Mini egy árban van 12 Minivel.
https://www.youtube.com/results?search_query=iphone+13+mini+..
Van egy csomó akkuteszt, tessék megnézni őket.
A túlárazásos megjegyzéseket sosem értettem.
A pénztárcádhoz képest lehet csak túlárazva.
Egy nagyon jó készülék, kiváló teljesítménnyel (leveri még a sokkal később megjelent csúcs szamszngot is), kiváló kamerákkal, kijelzővel, 8-9 évnyi szoftveres támogatással, stb. Az akkumulátora a mérete miatt ennyit bír. A mai akkumulátor-technológiák miatt ekkora energiasűrűség lehetséges csak. A li-ion akksik előtt ennyi sem volt. Majd talán a mi életünkben feltalálnak egy olyan technológiát ami sokkal tovább bírja.
1-es... "Többnyire a max-k hoznak érdemben jó üzemidőt, a többi max átlagost de inkább az alatti."
Ne írjunk már baromságokat. A 13 és főleg a 13 Pro simán hozzák az átlag feletti üzemidőt is a csúcskategóriában. A 13 Mini pedig szintén hozza az átlagot normál használattal. Van fent youtubeon nem egy összehasonlító videó, a 13-as széria mindegyikben az élvonalban van.
13 minit vegyél, az akksija fényévekkel jobb, mint a 12-nek. Nem rossz telefon.Ha hosszútávra gondolkodsz feltétlen vedd meg.
Nekem most I13 Pro Maxom van, fontosabb az 5 mag. mega 120. De Boven jo egy sima 13/13 mini is lényegeben ugynaaz cska a mini kissdebb én I7+-rol valtottam 2016-ban vettem, akkor ez vol t a csúcstelefon, azota gondtalan 15 is fut rajta marnmint az ios 15. Gondtalanul és 32 gb is eleg.
De mar azert vannak jobb készulekek i7-hez kepest nyilcvan valtozott a technologia de nekem 6-7 évig gondtalanul mukodott szinte. Kb ennyire tervezek az I13 ProMax-al is :D a 128 gb miatt icloudot lemondtam :D
Nagyon jól bírja, össze sem lehet hasonlítani a korábbi 7-esemmel. Intenzív használat mellett is egy napot kibír, ha meg nem lógsz rajta folyamatosan, kettőt.
Majdnem sírva fakadtam a boldogságtól, hogy nem kell energiatakarékos üzemmódban azon izgulnom, hogy elhagyom a házat, és lemerül 2-3 órán belül a hidegtől, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!