Lehet valahol venni olyan "eldobható telefont", amihez tartozik telefonszám?
A normális válaszokat köszönom, de akkor a pár idióta IQ-Betyárnak, akik verik a mellüket!
1. De, kell telefonszám a Google fiók létrehozásához, ha már több fiókot is létrehoztál. Nem tudom pontosan hány fiók után kell, nekem e-mail címek miatt 4 van. Ezzel igazolod, hogy valódi személy vagy, és nem egy robot hozogat létre spam fiókokat.
2. A telefonszám csak a regisztrációhoz (meg esetleg fiók visszaállításhoz, ha mondjuk elfelejted a jelszót) kell, regisztráció után el tudod távolítani a telefonszámot a fiókból, így nincs szükség a megtartására.
"1. De, kell telefonszám a Google fiók létrehozásához, ha már több fiókot is létrehoztál. "
16 fiókom van. Egy telefonszámon.
Akkor te szerencsés vagy.
Beazonosít. Nem tudom hogyan, nem vagyok webfejlesztő. Próbáltam már sok mindent, még VPN-t is, de akkor is telszámot kér.
De mindegy, használtam egy rokon telefonszámát, amit aztán töröltem és hozzáadtam egy már meglévő fiókot a kétlépcsős azonosításhoz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!