Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 11-et vagy iPhone...

IPhone 11-et vagy iPhone 12-őt érdemes vennem?

Figyelt kérdés

2022. márc. 6. 21:36
1 2 3
 21/24 Diamond29 válasza:
100%
Én több, mint 3 évig használtam Iphone 6s-t, a mai napig működik, pedig úszott egyet a wc-ben, csak az akksija gyenge. Aztán szintén 3 évig Iphone 7-et a mai napig hibátlanul teszi a dolgát a Kislányomnál. A páromnak 11 nekem 12 van. A párom 11-ese folyamatos bluetooth, wifi, és mobilnet használattal megy, 96%-os az akku kapacitása. Csak Samsungot használt hosszú éveken keresztül, és már nem váltana vissza Androidra, ahogy én sem. Mindenki csak fikázza az Apple-t, pedig hosszú éveken keresztül hibátlanul működnek. Nálam még soha nem fagyott le az ios, ellenben az androiddal. Pedig mindig a Samsung zászlóshajóját használta, de pár hónap után belassultak, lefagytak. Tényleg nem értem az androidos usereket, hogy az Apple szar, én pont lefosom, hogy ki mit használ de szvsz az droidnál nagyobb fos nincs.
2022. máj. 21. 21:11
 22/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Én aztán cettem magamnak egy iphone 11-et megvagyok vele nagyon elégedve
2022. máj. 22. 12:51
 23/24 anonim ***** válasza:
hiába mondtuk 12,12,12.
2022. máj. 22. 16:18
 24/24 A kérdező kommentje:
Rendben
2022. máj. 22. 19:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!