Iphone 12prot semmiképp sem érdemes lecserélni 13pro-ra?
Nagyon szeretem az applet és 2018 nyarán lecseréltem az akkori androidos szarokat egy iphone8-ra amit 3 évig használtam. Imádtam,Teljesen más volt mint az addigiak soha többé nem fogok androidos telefont használni. Ugyanakkor kicsit már elavultnak láttam idén, úgyhogy lecséreltem egy 12pro-ra és eladtam utána..
Napokban kijött a 13 pro. Én szeretem az iphonet meg minden de összehasonlítottam a 12proval és nagyon gyenge változtatások vannak rajta.. kb ugyanaz. Ujjlenyomat olvasó ugyanúgy nincs, pedig az nagyon hiányzik.
Hülyeség lenne lecserélni? Mert szerintem az.
25/n
Szilvi
3 év alatt 210-et spórolsz, abból milyen Iphone Prot veszel? Alsóhangon 400k az áruk megjelenéskor. Nem jön ki így a matek. Teljesen felesleges évente cserélni. Iphone-t kb 4-5 évente éri meg, Androidot 3 évente.
az apple hatalmas innováciokat harangozik be minden egyes új készülék mellé de eközben minimális fejlesztés történik és hasonlo visszalépés is. Az általad leszarozott anroidoknál már sok sok éve használt funkciokat és lehetőségeket szépen lassan adoptálják és áttörésként könyvelik el, az apple fanok meg oda visszavannak érte mert hát ez egy csoda. Rohadt vastagon fog a tolluk mikor árat talának ki ezeknek a telefonoknak mondván premium így meg úgy, de ha kicsit is értesz hozzá v utána olvasol rájössz h a telefon tényleges érteke a fele se csak a márka név meg a haszon amit akarnak belőle.
De emellé szinte javíthatatlan (ha a szervizüket kérdezed, vagy legalább is egy új telefon áraért megcsináljak, míg egy normal szervizben kiröhögik őketm ert kb 10% árért ugyan úgy megcsinálják). Szoval tökéletesen ki van alakitva egy drága termék ami hamar tönkre mehet és megy is drága a javítás olcsobb az újat meg venni. Egy átverás szabályosan.
Szóval ha szereted is az apple cuccokat csak akkor vegyél meg minden újat ha neked a pénzt nem szamít, ha meg számít bár valószinüleg ezért irtad ki a kérdést akkor ugyan ugy mint az elözővel vársz vele éveket míg teljesen kiöregszik és akkor több generációval ujabbra cseréled le.
Annyiért hogyan tudod eladni? Egy új Iphone Pro, mondjuk vegyünk egy 256 GB-st az kb 400k. Tehát te 330-ért eladod az 1 éveset? Hol a fenébe hirdeted? :D
Áh, akkor így ÁFA nélkül már érthető. Én mondjuk mindig KP-ra veszek telefont, nem vagyok híve a törlesztgetésnek. Egy ideig Iphone-t vettem, most épp Samsungot, de igazából mindkettő elég kiábrándító manapság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!