Iphone 12prot semmiképp sem érdemes lecserélni 13pro-ra?
Nagyon szeretem az applet és 2018 nyarán lecseréltem az akkori androidos szarokat egy iphone8-ra amit 3 évig használtam. Imádtam,Teljesen más volt mint az addigiak soha többé nem fogok androidos telefont használni. Ugyanakkor kicsit már elavultnak láttam idén, úgyhogy lecséreltem egy 12pro-ra és eladtam utána..
Napokban kijött a 13 pro. Én szeretem az iphonet meg minden de összehasonlítottam a 12proval és nagyon gyenge változtatások vannak rajta.. kb ugyanaz. Ujjlenyomat olvasó ugyanúgy nincs, pedig az nagyon hiányzik.
Hülyeség lenne lecserélni? Mert szerintem az.
25/n
Szilvi
"de meg is tehetem, és így kb olcsón meg tudom tenni. Ha 3 év múlva adom el mint a kis iphone8amat, akkor már nem lenne értéke!"
Végre egy értelmes ember!! Már de nagyon elegem van a sok fillérb..óból itt a gyakorin... miért ennyi, miért annyi, de drága, árértékbenmegérie?
A kifli is durvadrága lett, azért miért nem veritek a tamtamot??
Én is így csinálom, mindig megveszem az újat és jó áron túladok az előzőn.
Ha 150-et fizetek rá az újra, akkor az havi 12500 1 évre.
A Telekomnál meg 2 évre 22-t kellene fizetni...
Kérdező: Nézd meg a paramétereit és döntsd el, hogy azok miatt akarod-e, neked szükséged van-e arra, amit a 13 nyújt. Illetve számold ki a saját szempontjaid alapján, hogy azzal jársz jobban, ha most eladod és megveszed az újat, vagy jobban jársz, ha használod még pár évig és akkor cseréled le. Ahány ember, annyi féle módon számolja ezt a kalkulációt - pl. tud-e visszaigényelni ÁFÁ-t, stb. Neked kell tudnod, hogy a te számításod mit ad ki. Az is egy lehetőség, hogy kiszámolod, mennyiért érné meg most eladnod és meghirdeted annyiért, ha elviszik, akkor cseréled, ha nem tudod annyiért eladni, akkor megtartod, a piac meg majd eldönti...
Szerintem a 13pro egyértelműen jobb a 12pro-nál, de tényleg nem sokkal. Én 13pro-ra csak 11pro előtti telefonról cserélnék - amire most készülök is, de az is lehet, hogy csak 11pro vagy 12pro lesz belőle (valószínűleg használtan), mert annyit nekem sem ér a 13pro, mint amennyibe kerül.
"sosem értettem, miért kell évente újabb és sokkal jobb telefont venni"
Mert korlátolt vagy.
Alt+F4 gombot nyomd meg most! Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!