7 plus-t mire érdemes lecserélni?
Ha iPhone kell továbbra is, akkor a 8, SE2 ki van lőve, mert pont ugyanúgy néznek ki mint a 7. A 8+ szintén nagyon hasonló, csak nagyobb.
Ha új formavilág kell akkor X, XS, XR, 11, 12.
Droidosokag majd megmondják a nálam szakértőbbek! :)
Ha már egy másodlagos telefonnak is 1080p kijelzője van, akkor elsődleges telefonnak főleg hülyeség lenne kisebb felbontásút ajánlani, na meg a hardver is legyen akkor erősebb, viszont akkor így necces a dolog, mivel az Apple eleve nem adja olcsón a termékeit, és persze kérdés, hogy Neked mennyi rá a kereted?
Androidosból pedig nagyon széles a skála, főleg a jobb ár-érték arány miatt, szóval megint csak a pénzedtől függ a dolog, illetve ha esetleg van valami különlegesebb kívánságod/kritériumod!
Hát amit a 7 plusz-ért kapok. Meguntam ezért cserélnék hogy érdekesebb legyen. Nemrég beszereztem egy huawei p40-et de a menüig nem jutottam, dobtam a kukába. (Átvitt értelembe)
Vagy 10 hibaüzenet várt rám.
De csalódtam már samsung A70 ben is, ugyanis lassú volt, (rosszabb a 7plus-nál.) és csalódtam a xiaomi note10 proban is, annak több hibája is volt fel se sorolom. Jelenleg van 3g, 3gs 4s, 4gs 5, 5s 6s 7plus, se, se2, xr, telefonom az apple szériában 5-től lefele már nem működnek de felette még jók. Az iphone 12-őt decemberben veszem (fő telefonnak)! Én leginkább kainos- telefont próbálnék ki de nem könnyű beszerezni. De ezeken fellül van pár microsoft telefonom egyikkel sincs baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!