IPhone 11-et vagy iPhone 12-őt érdemes vennem?
Mert itt be vannak oltva a userek iPhone ellen.
Felesleges megkérdezni, itt Doszkával kezdve mindenki Apple ellenes de életükben nem volt egyiknek sem iPhone-ja...
Lényegre térve, inkább 12-t mert sokkal jobb a SoC ami van benne, kevésbé hajlamos melegedni és a kamerája is jobb.
Meg nyersz vele +1 év supportot.
sosem fogom megérteni az ájfon bzikat.
120.000ért olyan xiaomit kaptok, ami 8x annyit tud, mint az ájfon.
#5.Ja csak azt 2 év múlva vághatod a kukába mert nem kap frissítést.
Kamerája meg gyatra a többségnek, meg el kell viselni az a foshalmaz MIUI-t.
Az a baj hogy én elég sokáig használtam androidot, volt referenciakészülékem, több androidos csúcstelefonom szóval nem tudsz úgy tenni velem szemben mint aki életében nem használt mást csak iPhone-t.
Megvannak mindegyiknek a maga előnyei, de nekem ne állítsa senki hogy az iPhone megbízhatóságát bármelyik gyártó is tudja biztosítani töredék áron.
Az S szériás Samsungon kívül az összes többi telefon polcokkal lejjebb van...
5-ös nekem most xiaomim van és nem is olyan régi fajta csak most lett egy éves és olyan lassú meg nem tudom mi van velem a tesómnak iPhoneja van és kettő éves neki és még mindig jó.
3-as én nem divatból szeretnék iPhonet venni hanem szeretnék már sokáig használni egy telefont, nem szeretnék minden évben új telefont venni. Az S szériás telefon valóban jó de az sem a legolcsóbb.
KÖSZÖNÖM SZÉPEN A TÖBBI VÁLASZT.
itt ma kirátgyaltuk:
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!