Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Tényleg az iphone marad az...

Tényleg az iphone marad az egyetlen értelmes alternatíva?

Figyelt kérdés

Örök droidos vagyok váltás előtt, egy S10+ lenne a csereérett darab. Nagyon szeretem a Samsung rendszerét, de hardverileg egy rakás katasztrófa a telefon. 3 év alatt sem sikerült megoldani a melegedési problémákat, az exynos teljesítménye arcpirítóan ciki ebben a kategóriában, ezekből adódóan az üzemidő is vészesen rövid.

Követem a többi generációt, és úgy látom, ezekre nem született még mindig megoldás. Még az Ultra esetében is gyakran találkozom ilyen panaszokkal.

Adódik, hogy akkor mire váltsak. Huawei, Xiaomi nálam nem játszik, ami szóba jöhet az a OnePlus, de kicsit tartok a stock rendszerétől, így lyukadtam ki az iphone-nál. Feleségem hasonló korú 11-ese a mai napig stabil, pedig ő aztán agyonhasználja.

Mit gondoltok? Adjak még egy esélyt a droidnak, vagy ideje váltani? 300k a lélektani határ

2022. márc. 6. 15:51
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Én nekem egy Stock Android telefonom van gyors nem melegszik és nincs tele felesleges appokkal.
2022. márc. 6. 15:59
 2/19 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem az iPhone lassan tényleg a legjobb megoldás lesz, hisz ha ezt választod, akkor évekig jó telefonod lesz. Egyik ismerősöm nem rég váltott iPhonera, nehéz volt átszokni, de aztán megszerette, Jelenleg szerintem a legjobb választás, 300k alatt jó iphoneokat lehet kapni.
2022. márc. 6. 16:00
 3/19 anonim ***** válasza:

Ha csúcstelefont akarsz jelenleg igen, hacsak az MTK nem rak le egy combos, de takarékos SoC-t, ez nem csak a Samsung nyűgje, Snapdragon SoC-k is ilyen rosszak a felsőbb szegmensben.

Esetleg plusz opcióként ott a Pixel 6 is, saját SoC-kal, egy próbát megérhet.

Bár ha belefér az iPhone 13 nem gondolkoznék a vásárláson.

2022. márc. 6. 16:00
 4/19 anonim ***** válasza:
25%
Az első mobil telefonomat még 2001 március 26.-án vettem. Akkor egy Nokia 3210-es telefonnal kezdtem. És más fél év tizedik Nokiás voltam. Több típusom is volt Nokiából nekem. Aztán 2017-ben megvettem az első Huawei telefonomat ami egy Huawei P10 Plus telefon volt. De ez is mára el avult lett. Választási lehetőség jelenleg nem sok van. Igy váltottam, és 2021 november 19.-én vettem egy Iphone 13 mini típusú telefont. Őszintén, nem bántam meg hogy váltottam Iphone-ra. Bár vannak hiányoságok, mint például az Offline meglévő zenék tárolási hiánya. De összeségében, nem bántam meg a váltást. És még mindig jobb egy Apple iPhone mint egy ismeretlen Oppo, vagy Xiaomi. Ráadásul az Oppo és a Xiaomi csak alig pár éves múltja van, amíg az iPhone már 15 éves múlttal rendelkezik, egészen 2007.-ig vissza menőleg. Tehát ha engem kérdezel, akkor jobb ma egy iPhone, mint Oppo vagy Xiaomi.
2022. márc. 6. 16:10
 5/19 A kérdező kommentje:
Igen, még szempont, hogy nem 2 évre tervezek, hanem legalább 4-re. Sajnos az S10+ nálam kezd a használhatatlan kategória lenni, így nem tudok vele várni még 1 évet. A iphone 13-mal szemeztem én is, talán hamarosan beesik 300 körülire.
2022. márc. 6. 16:11
 6/19 anonim ***** válasza:
48%
Ha hosszabb távra tervezel. Akkor minden képen a leg újabb modelleket keresd. Például: iPhone 13.
2022. márc. 6. 16:19
 7/19 anonim ***** válasza:
34%

#4.Ezzel azért vitatkoznék, a BBK Electronics 1995(!) óta piacon van, többféle termékkel. Csak 1 brand közülük a Realme, Oppo, Oneplus, Vivo.

Szóval van múltjuk, Xiaomi mondjuk ehhez képes 2010-ben alakult és elég ismert. Semennyire nem releváns.

A Nokia is már 3. tulajnál van, messze nem az amit megismertél a 3310-nél...

Ez alapján nem is érdemes telefont venni.

Persze jók az iPhone-k, de az nem érv hogy fennáll x idő óta.

A HTC pl. sehol sincs pedig ők is úttörők voltak, még sem vette a régebbi telefonjaikat sem csak azért mert 20 éve piacon voltak...

Alcatelre dettó igaz, ők sem ma kezdték és már váltottak párszor tulajt is.

Kérdező:

Ha 4 év akkor jó választás az iPhone 13.

2022. márc. 6. 16:20
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Hát én 2020 ban jutottam el odáig hogy elegem lett az androidos telefonokból.

S9-em melegedett, belassult, hozzá tartozó galaxy watchom 1.5 év alatt idegesítővé vált amiért nem tudtam samsung saját fülhallgatóját csatlakoztatni csak ha kikapcsolatm a bluetootht a telefonon és sok sok apró hiba ami idegesített.

Én nem bántam meg hogy iPhone-t vettem, nem lassul, kapja szépen a frissítéseket, normálisan kommunikál a többi apple eszközömmel.

Az hogy csak iphone -e az egyetlen lehetőség azt nem hiszem, de mindenképpen androidnál többet kell gondolkoznod hogy mit veszel meg.

2022. márc. 6. 16:28
 9/19 anonim ***** válasza:
Saul is így lehetett annó...
2022. márc. 6. 16:29
 10/19 anonim ***** válasza:

7-es vagyok, mielőtt félreértés lenne, én is iPhone user vagyok.

Meg vagyok vele elégedve, de nem azért vettem mert hu de nagy név a piacon, hanem mert az IOS garancia a hosszú supportra, van hozzá rengeteg gyári alkatrész és szinte az egész országban szervizelik.

Egyedül Pixelre lennék csak hajlandó váltani, de elnézve hogy mennyire nem terjeszkednek jó sokáig maradok az Apple vonalon, ami persze nem baj.

10 évig használtam androidot, ha ez mond valakinek valamit szóval nem volt könnyű váltás de már fél éve IOS user vagyok.

2022. márc. 6. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!