Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vodafone céges előfizetés?

Vodafone céges előfizetés?

Figyelt kérdés

Most vagyok életem első főállásában,kaptunk telefont és hozza egy vodafone-os előfizetést.

Próbáltam belépni a vodafone internetes felületére,ahol telószámot és valami jelszót kér.

Én nem rudok semmi jelszóról.

Az meg mit takar?

Így nem tudok belépni.

Valaki tudna segíteni,hogy ez hogyan működik?

2022. márc. 5. 17:31
 1/2 anonim ***** válasza:

Benne van a nevében:

Vodafone céges előfizetés.

A cég az előfizető, te nem rendelkezel semmi felett. Ha bajod van, keresd meg a cégnél a vodás kapcsolattartót.

2022. márc. 5. 19:38
 2/2 anonim ***** válasza:

1-es. Így van. Hányan, de hányan nem értik ezt...

A telefonszám nem a Tiéd, hanem az előfizetőé, jelen esetben a cégé. Te a Voda-Előfizető kapcsolatban nem Vagy most sehol. Pont azért nem tudsz belépni, mint ahogy az én előfizetésembe sem tudsz belépni. Mert semmi közöd hozzá. És ha telefont is kaptál, akkor mostantól számítva két évig semmi közöd az általad használt számodhoz. Maradj a cégnél, különben a telefonszámod kapcsán még lehetnek gondjaid, mert jelenleg lemondtál a cég javára róla és csak remélheted, hogy egyszer visszakapod.

2022. márc. 6. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.