Ilyenkor mi a teendő vagy a Vodafone segíteni fog?
Van mobil előfizetésem és tegnap kártyás művelettel online befízettem a számlám, de véletlenül rossz telefonszámot adtam meg így máshelyre ment a befízetés.
Voltam a bankba is. Azt mondták, hogy pár nap múlva mikor a tranzakciót lezárják akkor tudnak egy bízonylatott adni arrol, hogy megtörtént a befízetés.
Na most írtam a vodafone (számlaleigazolás email címére)
Melyik telefonszámra történt és az online tranzakciót is le fotoztam.
Ilyenkor a vodafone mennyire együttműködő?
meg fog oldodni ez a probléma?
"Ilyenkor a vodafone mennyire együttműködő?"
Amennyire te lennél együttműködő, ha neked tartozna valaki, és a pénzed másnak utalná. Mit tudnál vele kezdeni?
Tehát továbbra is van egy befizetetlen számlád amit be kell fizetned.
Van egy pénzösszeged, amiről fogalmad sincs hova lett.
A bank nem felelős érte, te utasítottad hogy tegye oda ahova tette. Elvileg megmondja ha kikéred, kihez tartozik a számla, de azzal sem feltétlen vagy kisegítve.
Ha el is éred a számla gazdáját, nem köteles szóbaállni veled. Ugyan a törvény a te oldaladon áll, neked kell kikényszerítened hogy visszaadja ami a tiéd.
Elvileg ilyenkor a bank annyit tud tenni, értesítért küld a téves utalásról a másik félnek. Az kb. annyira kötelezi bármire is, mintha én küldenék neki egy sms-t.
Ha akarja, éppen visszaküldheti neked. Ha akarja, akkor tudomást se vesz róla.
Majd szólj hogy mit tudtál intézni.
Utolsó, a voda nem ilyen fejlett sajnos, vezetékes oldalon minden előfizetéshez külön szlaszám van, ott nincs az ilyen utalásokkal gond, mobil oldalon viszont közlemény alapján azonosítunk.
Van 1000-ből 1 kivétel, ahol üres közleménynél a rendszer felismeri a nevet és könyvelődik a befizetés, de ez tényleg ritka, többnyire függőszámlán marad az összeg.
Viszont a kérdező nem utalt, sima kártyás fizetéssel pedig az előző válasz érvényes, leigazolni e-mailben, majd 1750-et hívni átvezetési kérelem miatt, hogy gyorsabban meglegyen+kiemeljék behajtásból.
Koszonom a valaszokat,
Meg nem kaptam visszajelzest a vodafonetol sajnos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!