IPhone 11-et érdemes vennem?
Sziasztok. Most Redmi Note 9 telefonom van és szeretnék egy újat. Az a baj a mostani telefonommal, hogy kevés benne a tárhely, mert csak 64 GB, többször lefagy pedig szoktam frissíteni, hamar lemerül az aksia és későn kapom meg a messengeres üzeneteket. És akkor most szerintetek valamilyen samsungot vegyek vagy iPhone 11-et? Amúgy iPhonet jobban vennék. Ti milyet vennétek?
Köszönöm szépen előre is a válaszokat.🙂
Igen érdemes,most majd jönnek a lepontozások,mert sokaknak nehéz lesz elfogadni.
Használtam androidot,illetve ios-t is.
Jelenleg ip 12-m van .Igaz androidbol a legjobb telefonom samsung galaxy s7 edge volt,amugy szerettem nagyon,neha tökölt de megfelelt.
Megéri az iphone,mert sokáig kap frissités és tényleg zökkenő mentesen fut rajta minden.
Itt nincs olyan ,hogy laggolva hozza be a menüt,vagy leáll néhány alkalmazás,mert olyan szinten jól van optimizálva.
Szerintem ha van rá pénzed vegyél egy iphone-ot,max ami nem tetszhet az az op rendszer,de hidd el nagyon jó!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!