Érdemes Iphone 6-ot vennem?
Én is annak tartam de ez szubjektív(lehet lepontozni de nem mindenki akar 200K fizetni egy telefonért).
Olcsóbban:
Doogee X5 Pro,Honor 4C,Xiaomi Redmi Note 2/Note 2 Prime/Note 3 Prime,Xiaomi Mi 4C,Motorola Moto G 2nd gen 4G,Huawei P8 Lite,Moto X Play,Nexus 6 stb.
Olcsóbban is vannak jó telefonok,hidd el nem ér az az Iphone 200K-t.
Nekem is 6S van. Amennyibe kerül, annyit tényleg nem ér, de egyébként egy nagyon megbízható, stabil, szerethető telefon, és nekem ez volt a lényeg.
De azért egyáltalán nem csak az iPhoneok vannak túlárazva, a Samsung Galaxy S6-nak és S7-nek szintén nevetséges az ára + még bónuszban félév után már a pokolba is kívánhatod...
Én is sokat dilemmáztam rajta, Samsung Galaxy S3-amat akartam már lecserélni. Olvasgattam sokat a neten, és beszéltem pár iPhone-os ismerősömmel, végül meggyőztek. Az unokatesómnak már évek óta 4s-e van (korábban vette, mint én a Galaxymat), ahhoz képest még mindig tök gyors, kap frissítéseket, nem is akarja még lecserélni. Szinte mindenki azt mondta, hogy az iPhone-ok tovább bírják lassulás nélkül mint az Androidos telefonok. És ha belegondolok, inkább fizetek egyszer többet egy valóban jó, sokáig használható telefonért, mint hogy minden évben újat vegyek, mert használhatatlan az előző. Anno a Samsungom is 160 ezer volt, és 3 év után kínszenvedés volt vele bármit csinálni, 2 havonta hard resetelni kellet, hát akkor el tudom képzelni, egy olcsóbb telefon milyen lehet.
Persze, azt nem vitatom, hogy kicsit túl vannak árazva (ha belegondolsz, egy jobb laptop ára...)
Szó mi szó, végül elhatároztam magam, és vettem egy 6s Plust. Nagyon szerethető "kis" készüléknek tartom, hamar belejöttem az iOs használatába is, de úgy gondolom jó döntés volt, pár évig megint nem kell telefonvételen gondolkodnom.
Szóval szerintem vedd meg, jól jársz vele. Egy Ace 3 után ég és föld lesz a különbség ;)
Jók azok az iPhone-ok. A "márkával" elég sokmindent fizetsz még meg, sajnos önmagában egy iPhone nem csinál nyarat, szóval azok tudják igazán értékelni, hogy milyen is a rajta futó rendszer, akiknek van más Apple termékük is, továbbá ha "online élsz" - számítógéppel szinkornizálni éppen lehet, de látszik, hogy az Apple nem ebben gondolkodik, már csak abból is, hogy még mindig van 16 GB-os modellje. Egyértelműen a felhős szolgáltatások használatára fejleszt, és ösztönöz (tehát fizess...). És igazából nincs is ezzel semmi baj, csak ezt nem a hazai átlagbérekre szabják, nem mindenki engedheti meg magának, hogy havi 10-12e Ft-ot ezere költsön.
Itthon ezért van az, hogy túlárazottnak tartják. Mert egyrészt a köré épült infrastruktúrát nem tudják/nem akarják igénybe venni, anélkül meg tényleg pénzkidobás. Ékszernek meg nagy :-)
Off: szeretnék egy jobb laptpot iPhone árban... de enniért csak egy közepes, vagy annál valamivel jobb kapható. A jobbak 3-4k-nál kezdődnek, leglább is azok, ahol már nem kell kompromisszumokat kötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!