Milyen telefont vennnétek egy 14 éves gyereknek olyan 200-250e körül?
Figyelt kérdés
operációs rendszer mindegy..2022. febr. 26. 11:00
21/32 Szirty válasza:
Hasznos hozzászólás az hogy kiket bírsz általad messzemenően feltételezett kondíciók alapján.
Köszönjük!
22/32 anonim válasza:
23/32 anonim válasza:
Kedves kérdező 3 gyerekem van mind 3 gyerekeknek 100000ft alatti telefonja van és baromira örültek neki ,bőven meg felel nekik sőt nekem is egy 100000ft alatti telefonom van és nagyon megfelel.
24/32 anonim válasza:
Azért kell a negyed milliós telefon,hogy tekintély legyen a gyereknek, vagy telefonálni?
25/32 anonim válasza:
Mellesleg egy 14 éves gyerek (osztálytárs) valószínűleg nem mondja meg, hogy ez ennyibe került, esetleg ismeri az adott márkát, pl. Apple, mert látja az almát a hátulján, és azt gondolja, hogy az menő (a telefon, nem a tulajdonosa). De hogy melyik modell, esetleg egy 5 évvel ezelőtti, az gondolom nem érdekli. Vagy esetleg minél nagyobb, annál jobb, márkától függetlenül.
26/32 anonim válasza:
Már ekkor elkezditek mikrohullámozni az agyukat....grat...
27/32 anonim válasza:
az már az óvodában elkezdödőtt, ez az 5. mobilja lett a gyereknek.
28/32 anonim válasza:
Vegyél egy 2G-t azon is ott az alma logo....
Ha iPhone-t szeretnél venni, akkor XR-től nézd, azokat érdemes használtan megvenni, mert még bőven jó 3-4 évig
Ha android akkor Xiaomi Poco X3
29/32 anonim válasza:
#28 Nem én készülök iPhone (vagy bármi mást) venni. Arra céloztam, hogy ha iPhone-t vesz a kérdező, nem kell feltétlenül a legújabb modellben gondolkodni. De ez nem a legrégebbit jelenti. Szerintem annak már muzeális értéke van :)
30/32 anonim válasza:
Egy jó állapotú 2G tényleg sokat ér :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!