Milyen telefont vennnétek egy 14 éves gyereknek olyan 200-250e körül?
Szerintem felesleges ennyi pénzt adni egy telefonra akkor ha az egy 14 éves gyereknek lesz.De persze ha nektek nem kell a pénztárca mélyére nyúlni azért az összegért akkor:
Iphone 11
Iphone 12
Iphone 13
Samsung galaxy s21 , s 22
"félmillió kb. az összes telefont gyártó cég csúcskészüléke......"
És a gyereknek az kell, mert ha nem olyan a készüléke lenézik?
Sorolj már fel pár meggyőző érvet pár sor magyarázattal hogy értsük!
11: 18 évesen hiába válik nagykorúvá papíron valaki, az emberek zöme akkor még tejfölösszájú, otthon lakik a szüleivel és jó esetben max. zsebében van nyár elejére az érettségije. (Nekem speciel kerek 1 esztendővel később volt a zsebemben, évvesztes lévén.)
Az iPhone-ba az iPhone jelenséget kell megfizetni, aránytalanul túlárazott, hacsak tényleg nem 4-5 évre veszel magadnak ilyen telefont, de kérdem én,(nem volt sose ilyen drága telefonom), mire ennyi idő eltelik, vajh nem fogod a végére nagyon várni, hogy leteljen ennyi idő és végre valahára megvehesd az újat...
Nekem 3 éves a Huawei Mate 20 Lite-om, és tárhelyileg nagyon karcsúnak érzem, már alig várom, hogy eljöjjön a nyár, és lecserélhessem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!