Megéri iPhone-t venni, vagy jobb egy hasonló árkategóriájú Androidos telefon?
Szerencsére megengedhetem magamnak, hogy bármilyen nehézség nélkül vehessek magamnak egy csúcskészüléket, mivel napi szinten használom a telefont, szinte laptop helyett is már, ezért fontos, hogy megbízható legyen, és hajlandó vagyok ezért megfizetni a felárat.
Egyáltalán nem a felvágás a célom, meg a menőzés az új telefonnal, régebben egyértelműen megvettem volna az iPhonet annyira verte a mezőnyt, ez a mai napig így van? Vagy már kvázi mindegy, hogy melyiket veszi az ember ebben a kategóriában?
8/
Amúgy meg leszarom ezt az iphone vs android dolgot nekem android van sok minden már nem igaz mint ami régről igaz volt pl olcsóbb telefonok felől csak általánosítva lett.Én el vagyok vele iphone nem kéne volt már párszor nálam meg csináltam is párat.De nem utálom csak az nem az én világom,ellenben veled aki bizonyítási vággyal buzog :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!