Hogy hallgassak egyszerre zenét és töltsem a telefonom?
Telefon váltáson gondolkoztam, a Xiomi Mi 11 Lite 5G nagyon megtetszett. De a teszt videókon és a 360 fokos képeken látom, hogy nincs rajta jack bemenet.
Így hogy a francba hallgassak egyszerre zenét és töltsem a telefont?
Átalakítót nem szeretnék venni, mert félek hogy esetleg a telefon nem támogatja az USB-t (ahogy pl. itt is írták kommentbe: [link] )
Bluetooth fülesem van, közép árkategóriás, de meg se közelíti a klasszikus zsinóros fülhallgató minőségét és számomra nem is praktikus. Rengeteget utazok és használom, a 4 óra amit kibír nekem kevés. 25-30at meg utólag sajnáltam rá kidobni. Meg az is probléma, hogy sokkal nagyobb a doboza amibe töltöm és a zsebemben nem fér el. Ha kiveszem a fülemből (pl. boltban fizetek és akkor illik kivenni) akkor nem tudok nem foglalkozni vele, míg a zsinoros csak lóg a nyakamba.
Nem ragaszkodok a Xiomi-hoz, de a szempontok alapján nagyjából ez az a telefon ami nekem megfelelne. De Samsung ajánlást is meghallgatok.
Ha valaki jobban ért ezekhez akkor leírom milyen szempontok alapján választottam, nézegettem:
-Android rendszer,
-Viszonylag újabb modell (most egy 2018-ban megjelent telefonom van), 2021 alá nem szeretnék menni,
-Sok tárhely (a jelenlegi 32 gigás + 16 giga microsd, de már bőven kinőttem. Nem a képek, hanem az alkalmazások miatt),
-Hosszú üzemidő (a mostani kezd egyre jobban merülni és a hideg csak rátesz. Az aksi nem kivehető, így cserélni se tudom :( ),
-legyen Jack csatlakozója! 😒
-Max 100 (nyilván, ha 102-ért ajánlasz nem azon a 2 ezren múlna a dolog 😊)
-Samsung és Xiomi előnyben.
Egyszerűen olyan telefont választasz, amin van jack bemenet, vagy lenyeled, hogy nincs, és "bajlódsz" az adapterrel, vagy veszel mellé Bluetooth-headsetet. Egy kis segítség (tovább finomítandó) 2022-es Xiaomi-k jack-kel:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!