A gyors töltéses telefonok akkumulátora tényleg jóval hamarabb amortizálódik?
9: Bocs én 4-5 évente cserélem.
Tököm se akar sz.pni a költözéssel meg belakással folyamatosan.
Alvás közben pont nem érdekel hogy 7 óra vagy 30 perc.
Aki erre izgul majd vesz ilyen telefonokat.
10: Egy tepsi telefonban is ketté veszik hogy gyorsabban menjen a töltés, amúgy fizikailag egymás mellett vannak. Egyformák. ala xiaomi pl így csinálja már a 67W os sima redmiknél is. 33W os gyorstöltéssel egy akku van.
120W -os töltést nem tudom 2-3-4 akkuval érik el.
13/
Én ezen a néven csak okos otthonhoz való programot találtam.
13: Google home nem visz semmit sehova. Külön költözős appok jelentősen jobbak mint a gyári vicik vackok. Almáé a legjobb gyári, de az is bugzik rendesen, meg kétértelmű sok minden. Alma boltban akku cserénél kértem hogy szagértők állítsák be, mert nekem csinált mindent csak valamit mindig elkefélt. Mindent legyalultak róla. Kiürült a profilom is. Zsir volt.
15: 18w nem igazán komoly gyors töltés, de hogy 2017 óta ne tapasztalj semmilyen akumlátor kapacitás csökkentést az eltelt 4-5 évben az kvázi lehetetlen. Ráadásul egy mai szemmel kis telep van a telefonban. Párom már panaszkodik a 2018 telefonjában található 3000 valahány százas akkujára hogy nem olyan már mint volt.
Illetve nem mindegy hogy mivel és hogyan töltöd az akkudat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!