Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha külföldön ha veszek telefon...

Ha külföldön ha veszek telefont akkor megy az itthoni SIM?

Figyelt kérdés
Mármint most hollandiába vagyok és veszek egy samsung galaxy fold2őt()nemtudom számit e) akkor fog menni a román orangeos kártyám?

2022. febr. 9. 23:38
 1/4 anonim ***** válasza:
92%
Ha kartyafuggetlenul veszed meg a helyi media markt-ban vagy hasonloban, igen. Ha valamelyik szolgaltatonal veszed es zarolt, akkor nem.
2022. febr. 10. 00:06
 2/4 anonim ***** válasza:
82%
Ahogy az Első válaszoló írja ha függetleként veszed egy műszaki boltban akkor menni fog vagy Pl Samsung márkaboltjában veszed a telefont akkor menni fog a román telefonkártya is mert a márkaboltban csak független telefont árulnak.
2022. febr. 10. 04:09
 3/4 anonim ***** válasza:
62%

Amikor meg akarod venni, tedd fel ugyanezt a kérdést az eladónak.

Ha azt mondja hogy nem fog működni, keress másikat, de ebben az árkategóriában függetlenként kínálják a készülékeket.

De romániában is ugyanannyi az ára, és a gari miatt okosabb lenne honos beszerzésből szert tenni rá, aminek a későbbiekben lehet jelentősége, ha valami baja lesz. Gondolom nem jársz gyakran hollandiába.

2022. febr. 10. 07:53
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, hát otthon vettem volna eredetileg csak ennek fele képernyő elsötétedett mert elejtettem s azért akarom itt venni met most itt dolgozom
2022. febr. 10. 18:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!