Eddig nincs baja, minden működik rajta, a töltött, illetve a hangszóróját kitakarítottam. Azt olvastam hogy 30p bírja víz alatt, és ha pár másodpercre beleesik, “nem lesz baja”.
Ha nem volt még szervízelve, és minden eredeti benne. A ragasztása is gyári eredeti. Akkor abban az esetben, simán ki bírja a "csak bele ejtettem" a vízbe szitut.
tegnap 18:47
2/13 A kérdező kommentje:
Új telefon
tegnap 18:50
3/13 anonim válasza:
Vízálló. Ne csinálj semmit, nem kell.
tegnap 18:55
4/13 MTamas2 válasza:
ha probléma van, vidd szervizbe, ultrahangos mosóval kimossák, simán rendeződhet a probléma.
tegnap 19:22
5/13 anonim válasza:
3-as Vízálló ≠ Vizhatlan. 3 másodperc alatt is tönkrevághatja javíthatatlanul a telefont a víz. Nem érdemes ezzel játszani.
tegnap 20:11
6/13 anonim válasza:
"3-as Vízálló ≠ Vizhatlan. 3 másodperc alatt is tönkrevághatja javíthatatlanul a telefont a víz. Nem érdemes ezzel játszani."
Értem én hogy mire gondolsz, de olvasd már el légyszi a kérdést.
Beleesett egy iPhone 15 Pro Max, aminek van vízállósági tanúsítványa, nem volt megbontva sose a telefon és egyébként a kérdező szerint NINCS SEMMI BAJA. Most ha egy vízálló (ne kötözködj, vízálló és kész) telefon beleesik a vízbe egy pillanatra és UTÁNA NINCS SEMMI BAJA, akkor mégis mit kellene ezzel kezdeni? Semmit. Megtörli, aztán használja, válljék egészségére.
tegnap 20:16
7/13 anonim válasza:
6-os, Lehet hogy épp abban a pillanatban nincs semmi baja, de ha víz került a belsejébe, és úgy használja attól még ugyanúgy tönkremehet 1 nappal később , ha közben berozsdásodik az alaplap. Ilyenkor nem szabadna használni a telefont, tapasztalatból írom, mert nekem is "vízálló" telefonom lett vízkáros...
tegnap 20:29
8/13 anonim válasza:
Na jó, már bocsánat, ez paranoia. Akkor most vigye el a telefont szervízbe, hogy szedjék szét a semmiért? :) Nem lesz 1 nap alatt rozsdás az alaplap, nyugodj meg.
Lehet vízálló telefon is vízkáros nyilván, de ha vízbe esett és utána nincs semmi baja, akkor ennek kb. nulla az esélye.
tegnap 21:12
9/13 anonim válasza:
Az iPhone IP68-as védelemmel rendelkezik, szoktak vele vízalatti videót is csinálni. Bírja.
tegnap 21:33
10/13 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem odaírni, de meleg vízbe esett a telo, és tokba volt. Amikor beleeset, és kivettem nem kapcsolt ki a telefon, csak a hangszórója teli volt vízzel. YouTube-on van ilyen “hangszóró tisztító” videó cím szó alatt, azt beindítottam max hangerőn, és kijött a víz belőle. Van rajta fólia, amit alá bement a víz, megtöröltem a kijelzőt (törülközővel) és működik a kijelző. Tehát nincs “nagy kár”. Megpróbáltam a töltő csatlakozót kicsit hajszárítóval kiszárítani (tudom nem jó neki, de nem közelről csináltam :)) és amikor rádugtam töltőre nem írta hogy vizes a csatlakozó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!