1 hónapja vettem egy telefont, de az önálló életet él,
mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Telekomnál vettem részletre egy Xioami telefont páromnak, január 10-én, az elején jó volt, de most elkezdett folyamatosan fagyni, hiába frissíti. Magától vissza állítja a témát, amit beállított. De a legdurvább az ma volt, hogy azt mutatta a telefon, hogy én hívom őt messengerem, holott ott ültem mellette és a kezemben sem volt a telefonom. Ha beviszem a Telekomba, nem hiszem hogy bármit tudnának vele kezdeni. Egy rakás f.s.
Tudom hogy 14 nap van az elállásra, de nincs valami kiskapu, hogy visszavegyék?
Vagy adjam el és fizessem ki egybe a részletet és kész?
2022. febr. 7. 18:09
1/8 anonim válasza:
Nekem is volt de a másik telommal is nekem is redmi note van most.a gyerekem fràszt kapott mert hivott csörögtem de mellettem ült és mondja ő nem hiv..
De hiàba cseréltem telot Béla fia okos a kémprogramokkal..én pl.a sparba ha megyek a hangszorok berezonàlnak felettem :D
2022. febr. 7. 18:23
2/8 anonim válasza:
1 hónapos telefonnak még bőven garanciálisnak kell lennie. Simán visszavinném, és megnézetném...
2022. febr. 7. 18:24
3/8 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam hogy visszaviszem, de mivel ilyen lassú meg ilyeneket csinál nem hinném hogy bármit is tudnak vele kezdeni, gondolom ilyen gagyi,csak nem tudtam
2022. febr. 7. 18:34
4/8 anonim válasza:
Mennyiért vetted? Ha párezerért, és valami noname, milliószám gyártott olcsó, filléres kínai cucc, akkor is visszavinném, de ha valami méregdrága iPhone-ról, vagy egyéb Apple termékről van szó, 200.000 körül meg vastagon afelett, akkor meg főleg visszavinném...
2022. febr. 7. 18:43
5/8 A kérdező kommentje:
Telekomba vettem Xioami redmi 9at.
2022. febr. 7. 18:49
6/8 anonim válasza:
Ha garanciális és nem ejtetted le meg ilyesmi (az ilyet pikk-pakk pár nap alatt kiszűri a szervíz és simán rádverik a bevizsgálás költségét, szóval nem érdemes "trükközni", meg úgymond hülyének nézni őket), akkor simán visszavinném és kérném a szervízbeli kontrollt, a javíttatást vagy a cserét (amelyikkel olcsóbban jövök ki).
2022. febr. 7. 18:54
7/8 A kérdező kommentje:
Dehogy lett elejtve.
Csak hétről hétre egyre szarabb.
2022. febr. 7. 19:50
8/8 anonim válasza:
ez 2020-as telefon. Akkor is az alsó kategóriába szánták. Egy 37 ezer forintos telefontól ne várj sokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!